Rothenschild Chicago 6 Watch Winder RS-2299-RSW

Rothenschild Chicago 6 Watch Winder RS-2299-RSW

Kode: mid-17413

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 29 kr. Læs mere om Burd Delivery og levering af dit nye ur samme aften her.

i restordre

Denne eksklusive watch winder er produceret af mærket Rothenschild. Modellen her har plads til 6 ure, der drives af 6 motorer, så du kan variere daglige omdrejninger og rotationsmønster i henhold til optimal indstilling for opladning af de enkelte ure.

Omdrejningsindstillingerne for denne model er 650, 900, 1350 eller 1800 omdrejninger i døgnet, og rotationen kan sættes til venstre, højre eller frem og tilbage. Motorernes rotationsindstillinger styres parvis (3 x 2) og indstilles ved hjælp af et LCD panel på toppen af boet.

UrKompagniet er udpeget som den officielle Rothenschild forhandler i Danmark. Du modtager dermed et ægte og kvalitetsikret Rothenschild produkt. Varen bliver sendt i ekstra sikret forsendelsesæske for optimal beskyttelse.

Bemærk: På grund af varens størrelse, kan der ikke bestilles gaveindpakning til Rothenschild produkter, da indpakningspapiret ofte bliver krøllet under transport. Bestilles gaveindpakning alligevel, vil beløbet blive refunderet.
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Dimensioner
390 x 290 x 200 mm. 6,6 kg.

Strømkabel eller batteri
Denne model energiforsynes af et strømkabel, men kan også drives af batterier.

Mulighed for at programmere omdrejningerne
Denne Watch Winder giver dig mulighed for at programmere i intervaller, hvordan urets omdrejninger skal være. Uret kan dreje venstre, højre samt frem og tilbage.

Træ
Produktet af produceret i træ af høj kvalitet.

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

Specifikationer

Specifikationer

Varenummer mid-17413
EAN 1741317413
Mærke Rothenschild

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Rothenschild Chicago 6 Watch Winder RS-2299-RSW er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes