Stort bredt læder ur i hvidt - Police Distinct hvid PL12548JS/04

Stort bredt læder ur i hvidt - Police Distinct hvid PL12548JS/04

Kode: A12548JS04S4I Type: Herreur

På lager: Online

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 29 kr. Læs mere om Burd Delivery og levering af dit nye ur samme aften her.

Leveringstid: Afsendes straks på hverdage, ved bestilling før kl. 15
Leveringstid: 1 hverdag fra afsendelse

Lækkert hvidt ur fra Police med store timemarkeringer, og en flot og elegant læderrem med dobbeltlagret spænde. Den lækre brede rem er af ægte læder, og har spændehuller der passer til håndled på ca 14-20cm i omkreds. Bemærk at urets bredde til dels skyldes den underliggende læderrem - selve urkassen er 45 millimeter bred.

Uret er et Police ur, og da vi er udpeget som autoriseret forhandler af Police ure i Danmark, modtager du et 100% ægte ur, officiel Police Danmark service, samt landsdækkende garanti.

Vejl. Pris: 995,00 DKK (Spar 15%)

Vores pris 842,00 DKK

 
Skriv på ønskelisten
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Lækkert hvidt ur fra Police med store timemarkeringer, og en flot og elegant læderrem med dobbeltlagret spænde.

Armbåndsur fra Police i brunt læder og med urkasse af stål.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Læderrem
Urets rem er ægte læder og af meget høj kvalitet.

Kvarts urværk
Et kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Urkasse af solidt rustfrit stål

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare svag berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.


Specifikationer

Specifikationer

Varenummer A12548JS04S4I
EAN 201000011
Urkassefarve Sølv
Lænke/Rem Læderrem (passer til håndled på ca 14-20 cm i omkreds)
Urskivefarve Hvid
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Datovisning Ja
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse 14 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 51 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Urkasse materiale Rustfrit stål
Låstype Spænde
Type Herreur
Mærke Police

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Stort bredt læder ur i hvidt - Police Distinct hvid PL12548JS/04 er 51 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes