Indlæser...

Avanceret søvn og fitness tracker - Misfit Ray S501BM0BZ

595,00 kr
Misfit
Udsolgt
Uret bliver ikke længere produceret
Urkompagniet.dk er udpeget af Misfit til at være autoriseret internetforhandler af deres Misfit trackere og ure i Danmark. Du har derfor garanti for et ægte produkt og officiel service, hvis du køber Misfit hos os.

Bemærk: Hvis plastic-emballagen på dette produkt bliver brudt, bortfalder retur- og bytteretten.

Detaljer

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Skridttæller
Misfit Ray måler antal skridt du går, hvor mange kalorier du har forbrændt, samt distancen du har gået i løbet af dagen.

Motiverende
Ray trackeren sender små vibrationer, hvis du ikke får bevæget dig tilstrækkeligt i forhold til de mål du har sat op.

Overvågning af din søvn
Sover du med din Misfit Ray på håndleddet, kan den indbyggede teknologi næste morgen vise dig, hvor lang tid du sov, og hvor stor en andel der var dyb søvn.

Vandtæt til svømning
Som en af de ganske få trackere på markedet, kan du have din Misfit Ray med når du svømmer. Derudover kan du ved at installere svømme app'en udviklet i samarbejde med Speedo, foretage brugbare målinger af din svømning. Mål for eksempel distance svømmet, hvor mange baner du har svømmet samt meget mere.

Kræver ikke opladning
I modsætning til mange andre trackere, skal din Misfit Ray ikke oplades dagligt. Trackeren drives af et batteri, der nemt kan udskiftes, og som typisk holder 4 måneder.

Intelligent og motiverende
Installerer du Misfit Link app'en på din smartphone, åbner der sig et væld af muligheder op. Du kan få notifikationer når du modtager et opkald eller en sms. Du kan kontrollere kameraet på din mobiltelefon og tage selfies. Du kan lave små konkurrencer med dine venner om hvem der rør sig mest i løbet af dagen. Du kan tilmed styre for eksempel lyd eller lys i dit hjem, hvis disse apparater har en Smart-funktion indbygget.

Bluetooth 4.1
Misfit Ray benytter Bluetooth til at synkronisere med din smartphone. Synkroniseringen sker automatisk uden besvær for dig.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.


Bedømmelse
Levering

Gratis fragt ved køb på minimum 500 kroner
Du har mulighed for at vælge gratis fragt, hvis du handler for minimum 500 kroner. Vi vælger forsendelsestypen som afhænger af ordrens vægt og størrelse, og kan tage op til 3-10 hverdage. Er ikke hjemmelevering.

Prioriteret håndtering og forsendelser til hjemmeadresse eller til udleveringssted
Har du ønske om at modtage din bestilling indenfor 1-2 hverdage, så kan du vælge prioriteret håndtering og forsendelse. Det koster 29 kroner for afhentning ved lokalt udleveringssted og 39 kroner for hjemmelevering. Forsendelsen er forsikret og med sporingskode, så du kan følge forsendelsen hjemmefra.

Ekspreslevering i Storkøbenhavn
Bor du i Storkøbenhavn, kan du få dit ur leveret med bud samme aften, hvis du bestiller inden klokken 14 på en hverdag. Du vil modtage uret samme dag på din leveringsadresse mellem 18.00 og 22.00 (omkring travle perioder kan der ske forsinkelser). Det koster 35 kroner, og muligheden vil automatisk komme frem i betalingsfasen under leveringsmetode, såfremt du bor i et postnummer der er dækket og vi har uret på vores hovedlager.

Specifikationer
Specifikationer
UrkassefarveBrun, Gunmetal, Sort
RemtypeGummirem
Farve på lænke/remPlastik, Sort
UrværkDigital
DatovisningNej
Vandbeskyttelse5 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse12
Diameter38
Urkasse materialeAluminium
LåstypeSpænde
KønDameur, Herreur
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Du har mulighed for at tilkøbe nogle smarte små værktøjer, der kan hjælpe med at tage led af de fleste lænker der benytter standard stifter, eller få skiftet en traditionel læderrem eller gummirem. Faktisk får du en fin rabat, hvis du bestiller disse værktøjer sammen med et ur. Se mere om produkterne her: og her: Værktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr.

Ift vedligeholdelse af dit ur, så har vi også nogle produkter du bør se nærmere på. Ønsker du at genskabe noget af glansen på din lænke og urets kasse, så anbefaler vi, at du benytter Pudseklud og polering af ure - Cape Cod Polishing Cloth. For at polere mindre ridser på urets glas væk, så anbefaler vi Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!