Tissot herreure

Tissot herreure - Topkvalitet siden 1853

I mere end 160 år har schweiziske Tissot været ensbetydende med herreure i ypperste kvalitet. Lige siden Tissot blev grundlagt, har firmaet produceret sine ure i Le Locle i Schweiz.

Tissot er blandt verdens bedste

Tissot har, foruden deres elegante herreure, også været officiel tidstager ved flere store sportsbegivenheder, herunder MotoGP, IIHF (ishockey) og VM i cykling i 2011 og mange flere. Dermed har Tissot andet end blot lækre herreure at byde på – de er også en del af eliten indenfor sportens verden, hvor korrekt tidstagning er en essentiel del af gamet.

Tissot herreure til enhver smag

Tissot favner særdeles bredt, når det gælder stilfulde og lækre herreure. Hvad enten du er til læderrem eller lænke, guld eller sølv, klassisk design eller futuristiske herreure, har Tissot et ur, der passer til dig. Og uanset hvilken model du falder for kan du være sikker på, at dit nye herreur fra Tissot, altid lever op til de strenge kvalitetskrav, der har gjort Tissot til en af spydspidserne, når det gælder herreure – og ure i al almindelighed.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype
Datovisning

14 varer

pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned

Du får alle fordelene når du køber Tissot herreur hos os

Som kunde hos Urkompagniet får du alle vores fordele hver gang du handler – og det gælder selvfølgelig også, når du vælger ur fra vores store udvalg af Tissot herreure.
Du får blandt andet:

  • Gratis fragt fra 500 kr
  • Lynhurtig levering (typisk 1-2 dage)
  • 365 dages bytteret
  • Fuld garanti
  • Gratis bytteservice
  • Ægthedsgaranti

14 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!