Tissot

Tissot Ure

Tissot er et fantastisk verdenskendt urmærke, med mere end 150 års erfaring. Siden 1853 har plustegnet i Tissot’s logo symboliserer den unikke schweiziske pålidelighed og kvalitet, som mærket er kendt for. Derfor designer mærket kun deres ure med materialer af allerhøjeste kvalitet, med de mest innovative og avancerede teknologier, kombineret med fantastiske designs. Med et motto der lyder: “Innovators by Tradition”, ligger Tissots innovative tilgangsmåde ganske simpelt i mærkets DNA. Derfor er Tissot blevet udnævnt til officiel tidtager og partner i adskillige sportsdiscipliner, som basketball med NBA, cykelløb med Tour de France, rugby, fægtning og ishockey, samt mange flere. Med Tissot, kan du derfor vide dig sikker om, at du modtager et ur du kan stole på hele livet.

Hos UrKompagniet er vi stolte af at være godkendt af Tissot i Schweiz, til at være autoriseret forhandler af Tissot  ure i Danmark. Du kan derfor altid forvente at modtage et ægte og nyproduceret Tissot ur, når du handler mærket hos os. Tissot kan også opleves i vores butik nord for København.

Klik her for at besøge Tissot's officielle hjemmeside.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter

15 varer

pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned

Tissot’s oprindelse

Tissot har sin oprindelse i 1853, hvor guldkasse-montør, Charles-Félicien Tissot, og hans søn, urmager Chales-Émile, besluttede sig for at stifte “Charles-Félicien & Son” i Le Locle, Schweiz. Dengang, bestod Tissot’s katalog af en stort udvalg, særligt guld lommeure og vedhængsure, med enten fantastiske dekorationer eller med utroligt komplicerede urværker. Den særlige kvalitet i Tissot urene, blev hurtigt anerkendt både ved nationale og internationale udstillinger. I år 1900, under den årlige verdens udstilling af ure, blev et Tissot 18 karat guld vedhængsur endda købt af den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt.

Størstedelen af Tissot’s ure, blev siden 1850’erne, eksporteret til USA og til det russiske imperium. I det russiske imperium åbnede Tissot ligeledes en afgrening af virksomheden i 1885, da dette var mærkets største marked i mange år og de utrolige Tissot ure nåede faktisk helt ind til Tsaren´s kongelige hof, under den tid.

Her ses et vintage Tissot vedhængsur, belagt med guld og besat med diamanter, samt Tissot's første logo fra 1880

 På billedet ses et vintage Tissot vedhængsur fra 1878, belagt med guld og besat med diamanter, samt Tissot's første logo fra 1880.

15 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!