IHS 20mm Leather 379.08.20 IPG Buckle

IHS 20mm Leather 379.08.20 IPG Buckle

Kode: IHS3790820IPG

På lager: Online

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken har åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Leveringstid: Afsendes straks på hverdage, ved bestilling før kl. 15
Leveringstid: 1 hverdag fra afsendelse

IHS er en anerkendt producent af remme og lænker indenfor ur-industrien. Du kan nu ganske eksklusivt købe IHS remme gennem vores webshop. Fordi remmene ikke er præget med et specifikt brandnavn, får du remmene til en meget fornuftig pris - men kvaliteten er nøjagtig den samme som remmene fra flere større mærker.
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Smart-stift
Remmen/lænken er forsynet med et smart stiftesystem, der gør det utroligt nemt at skifte remmen/lænken på uret. Kræver hverken tur til urmageren eller brug af værktøj.

Skånsom for huden
Indersiden af remmen er belagt med særligt materiale for at minimere risikoen for hud-allergiske reaktioner.

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

Specifikationer

Specifikationer

Varenummer IHS3790820IPG
EAN 0107379082003
Farve på lænke/rem Brun
Rem/Lænke type Læderrem
Mærke IHS
Låstype Spænde
Lænkens/remmens bredde 20 millimeter
Spenne bredde 22 millimeter
Låsfarve Guld

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Lignende ure vi anbefaler

IHS 20mm Leather 379.08.20 IPG Buckle er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes