IndlĂŚser...

Fibex Mini Digital 100M Water Resist FIBEX84BAP05

Vejl. pris 299 kr.
Fibex
PĂĽ lager: Online
Afsendes straks pü alle hverdage ved bestilling før kl. 15.00
Dette flotte digitale sportsur er blot 32mm bredt og produceret med lækker blød silikonerem. Udover stopur, alarm og datovisning, har dette ur også en lysfunktion, der oplyser urets digitale tal ved tryk på en knap. Samtidig er uret klassificeret til 100m vandtæthed, så det kan klare en tur i badet, svømmehallen eller på stranden uden problemer. Et kvalitets digital ur til kvinder og børn, produceret af mærket Fibex, og en del af deres Mini Digital kollektion.
Dette armbåndsur er produceret af mærket Fibex, der producerer sports- og digitalure i høj kvalitet. Vi er udpeget som officiel forhandler af Fibex ure i Danmark.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse

Lys funktion pĂĽ display
Ved et tryk pĂĽ en knap oplyses urets digitale tal/display.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angives enten i et 12 timers (med AM og PM) eller traditionelt 24 timers format.

Stopursfunktion - 1/100 sek. - 24 timer.
Foreløbig tid, mellemtid og sluttid müles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed. Urets mülekapacitet er op til 24 timer.

Daglig alarm
Den daglige alarm benytter et akustisk signal, der kan minde dig om repeterende hĂŚndelser, som krĂŚver din opmĂŚrksomhed pĂĽ det indtastede tidspunkt.

Time signal
Uret kan indstilles til at afgive et signal for hver time der er gĂĽet.

Datovisning
Den aktuelle dato vises pĂĽ urskiven.

Rem af silikone
Silikonen für remmen til at føles ekstrem let og blød.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes nür du svømmer. BemÌrk dog at metervÌrdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. VÌrdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtÌthed (ISO 2281), og simulerer trykpüvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpüvirkningen mÌrkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.

Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstür et undertryk i uret, som kan forürsage at kondens opstür. Du vil se dugdrüber under glasset hvis dette sker. Gü omgüende til urmager for at übne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lÌgge sig i urvÌrket, og dette kan forürsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtÌtte. Kondens kan opstü hvis du gür fra stÌrk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altsü ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Størrelse
Uret har en 32 mm bred urkasse (fra venstre til højre).
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har en cirkelformet urkasse, sü er diameteren reelt bredden mült fra venstre til højre. BemÌrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nür de müler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Størrelsesguide
Passer uret til dit hündled? Dameure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske dameur i spÌndet mellem 32 og 38 mm i bredde. Har du et lille hündled, bør du derfor lede efter ure omkring 32 mm og mindre. Har du et stort hündled, skal du kigge pü ure omkring 38 mm og opefter.

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mĂŚrke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ĂŚgte, samt en officiel service og landsdĂŚkkende garanti.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og mü ikke kopieres helt eller delvist! OvertrÌdelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

BemÌrk: Til dette produkt medfølger ikke en manual pü dansk, men en manual pü engelsk kan downloades online eller vedhÌftes produktet.

Bedømmelse
Levering

Vi har i dag følgende leveringsmüder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning pü vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeboks/postbutik - 1-2 hverdage (PostNord) 35 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr
Specifikationer
Specifikationer
Diameter32 mm
Tykkelse12 mm
VarenummerFIBEX84BAP05
EAN84058405840584
MĂŚrkeFibex
KønDameur, Børneur
RemtypeSilikone
Farve pĂĽ lĂŚnke/remBlĂĽ
Rem omkreds9-20 cm
LĂĽstypeSpĂŚnde
Urkasse materialePlastik
UrkassefarveBlü, Rød
UrskivefarveBlĂĽ, LCD/LED
Vandbeskyttelse10 atm (Bad/Svømning)
UrvĂŚrkDigital
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstü størrelsen pü dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dÌkkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, sü finder du den her

Hvordan müles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, sü er dia meteren reelt bredden mült fra venstre til højre. BemÌrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nür de müler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden pü uret i profil - angives ved at müle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Manual
Manual (669.29 kB)
VÌrktøjer og pleje

Du har mulighed for at tilkøbe nogle smarte smü vÌrktøjer, der kan hjÌlpe med at tage led af de fleste lÌnker der benytter standard stifter, eller fü skiftet en traditionel lÌderrem eller gummirem. Faktisk für du en fin rabat, hvis du bestiller disse vÌrktøjer sammen med et ur. Se mere om produkterne her: LÌnkevÌrktøj - Vejl. pris 199 kr og her: VÌrktøj til at skifte rem/stift - Vejl. pris 99 kr.

Ift vedligeholdelse af dit ur, sü har vi ogsü nogle produkter du bør se nÌrmere pü. Ønsker du at genskabe noget af glansen pü din lÌnke og urets kasse, sü anbefaler vi, at du benytter Pudseklud og polering af ure - Cape Cod Polishing Cloth. For at polere mindre ridser pü urets glas vÌk, sü anbefaler vi Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi fandt andre produkter du mĂĽske kan lide!
Lorus Ladies RG281SX9 Lorus Ladies RG281SX9
Lorus Ladies RG281SX9
Vejl. pris 699 kr.
Se mere
Aistrup Raindrop AIW007721
Aistrup Raindrop AIW007721
Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Rosefield The Octagon XS OWGSG-O60
Rosefield The Octagon XS OWGSG-O60
Vores pris 999 kr. Vejl. pris 1.099 kr.
Se mere
Aistrup Raindrop AIW007702
Aistrup Raindrop AIW007702
Vejl. pris 899 kr.
Se mere
Mango A68211D7I
Mango A68211D7I
Vejl. pris 899 kr.
Se mere
Lorus Ladies RRX07HX9
Lorus Ladies RRX07HX9
Vejl. pris 499 kr.
Se mere
Skagen Signatur SKW2837 Skagen Signatur SKW2837
Skagen Signatur SKW2837
Vejl. pris 1.199 kr.
Se mere
Lorus Kids R2363PX9
Lorus Kids R2363PX9
Vejl. pris 299 kr.
Se mere
DW Dapper dameur med patineret lĂŚderrem - Daniel Wellington Dapper Durham 34mm DW00100114
Daniel Wellington Dapper Durham 34mm DW00100114
Vores pris 499 kr. Vejl. pris 1.199 kr.
Se mere

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her Persondata