Elegant hvidt armbåndsur til kvinder - Police Jade Hvid PL13090JS/28F

Elegant hvidt armbåndsur til kvinder - Police Jade Hvid PL13090JS/28F

Kode: A13090JS28F Type: Dameur

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 5. august, til og med fredag 23. august. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser. Butikken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18 fra mandag 15. juli igen.

i restordre

Elegant hvidt Police dameur med urkasse af stål belagt med funklende sten. Urets perlemor urskive har sølvfarvede visere og timemarkeringer. Gummiremmen er utrolig blød og lækker, og passer til håndled på mellem ca 13-19cm i omkreds.

Vi er autoriseret forhandler af dette lækre Police ur til kvinder, og du får altså officiel Police service, samt landsdækkende garanti, hvis du køber Police Jade uret gennem vores butik.

Pris: 1.495,00 DKK (Spar 59%)

Vores pris 611,00 DKK

Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Elegant hvidt Police dameur med urkasse af stål belagt med funklende sten.

Urkasse af solidt rustfrit stål

Rem af gummi
Let og blød, dog samtidig fleksibel og holdbar.

Kvarts urværk
Et kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Garanti
2 års garanti medfølger på uret.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281).


Specifikationer

Specifikationer

Varenummer A13090JS28F
EAN 4895148614556
Urkassefarve Sølv
Lænke/Rem Gummirem (passer til håndled på ca 13-19 cm i omkreds)
Urskivefarve Perlemor
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Tykkelse 13 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 42 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Urkasse materiale Rustfrit stål
Låstype Spænde
Type Dameur

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Lignende ure vi anbefaler

Elegant hvidt armbåndsur til kvinder - Police Jade Hvid PL13090JS/28F er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes