Indlæser...

Dameur i guldfarvet og sølvfarvet med Swarovski sten - Dyrberg/Kern Satine SMC 1S5

Vejl. pris 1.799 kr
Dyrberg Kern
Udsolgt
Uret bliver ikke længere produceret
Guldfarvet og sølvfarvet dameur i et klassisk og tidløst design, som alligevel har det karakteristiske moderne, "Dyrberg Kern look". Kombinationen af farver, former og de elegant placerede sten, giver nemlig uret et eksklusivt look, som vil passe til de fleste stilarter. Uret er designet af Dyrberg/Kern, og kommer fra deres serie af armbåndsure, som de kalder for Satine serien. UrKompagniet.dk er autoriseret dansk internet forhandler af Dyrberg/Kern ure, og du kan derfor forvente et ægte og kvalitetstestet armbåndsur med gyldig dansk garanti, såfremt du køber uret hos os.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Detaljer

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Rustfri stållænke
Hårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.

24-timers ekstra urskive
Tiden angives i et 24 timers format på en mindre skive i urets midte.

Swarovski sten
Uret er belagt med funklende Swarovski sten.

Hærdet mineralglas
Urets skive beskyttes af hærdet mineralglas.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.

Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.


Bedømmelse