Indlæser...

Alpern 8801 Watch Winder Grey Wood

Vejl. pris 1.399 kr.
Alpern
Udsolgt
I restordre
Denne flotte urbevæger (watch winder), er produceret af mærket Alpern, og er en del af deres Alpern Watch Winder kollektion. En urbevæger benyttes til at holde aktivitet i dine automatik ure, når du ikke går med dem jævnligt.

Denne model indeholder en kvalitetsmotor fra japanske Mabuchi, og kommer med 4 forskellige rotationsprogrammer (se afsnittet Detaljer længere ned på siden for gennemgang af disse). Der er mulighed for at tilslutte flere urbevægere i et strømnetværk, så alle urbevægerne kører på samme strømforsyning. EU-strømforsyning og strømnetværkskabel medfølger. Vi er udpeget som officiel Alpern partner, og du er dermed garanteret et ægte Alpern produkt, såfremt du bestiller igennem UrKompagniet.dk

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse

Japansk Mabuchi motor
Watch winderen benytter en kvalitetsmotor fra japanske Mabuchi.

4 forskellige rotationsprogrammer
Modellen giver mulighed for at vælge mellem 4 forskellige rotationsprogrammer:
1. Drejer med urets retning i 3 minutter, pause i 28 minutter, for derefter at gentage samme cyklus.
2. Drejer mod urets retning i 3 minutter, pause i 28 minutter, for derefter at gentage samme cyklus.
3. Drejer med urets retning i 3 minutter, pause i 10 minutter, derefter 3 minutter mod urets retning, pause i 10 minutter, for derefter at gentage samme cyklus.
4. Drejer med urets retning i 10 minutter, drejer derefter mod urets retning i 10 minutter. Dette gentages i 1 time, herefter pause i 4 timer, for derefter at gentage samme cyklus (1 times uafbrudt aktivitet a 10 minutter, pause i 4 timer).

Skalerbar
Flere enheder kan tilsluttes hinanden, drevet af kun 1 strømforsyning.

Størrelse
Enheden måler 11,8 x 11 x 12 cm.

Bedømmelse
Levering

Vi har i dag følgende leveringsmåder:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Afhentning på vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (GLS) 35 kr
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (PostNord) 40 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr

Bemærk: Dette er den estimerede leveringstid fra fragtselskaberne, og ikke en garanteret leveringstid.

Specifikationer
Specifikationer
VarenummerALP8801GREY
EAN5714064001815
MærkeAlpern
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Du har mulighed for at tilkøbe nogle smarte små værktøjer, der kan hjælpe med at tage led af de fleste lænker der benytter standard stifter, eller få skiftet en traditionel læderrem eller gummirem. Faktisk får du en fin rabat, hvis du bestiller disse værktøjer sammen med et ur. Se mere om produkterne her: Lænkeværktøj og her: Værktøj til at skifte rem/stift.

Ift vedligeholdelse af dit ur, så har vi også nogle produkter du bør se nærmere på. Ønsker du at genskabe noget af glansen på din lænke og urets kasse, så anbefaler vi, at du benytter Pudseklud og polering af ure - Cape Cod Polishing Cloth. For at polere mindre ridser på urets glas væk, så anbefaler vi Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata