20mm ekstra rem med rødguld spænde - 20mm Leather Strap Brown Croco Rosegold IHS1003

20mm ekstra rem med rødguld spænde - 20mm Leather Strap Brown Croco Rosegold IHS1003

Kode: IHS1003 Type: Dameur, Herreur

På lager: Online

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er desværre lukket torsdag 10. oktober pga. sygdom. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Leveringstid: Afsendes straks på hverdage, ved bestilling før kl. 15
Leveringstid: 1 hverdag fra afsendelse

Mangler du en ny læderrem til dit ur, så er denne flotte rem af ægte læder et oplagt valg. Du kan finde flere læderremme i løssalg i denne oversigt. Husk at kigge i specifikationerne nedenunder, om bredden af remmen passer til dit ur.

Pris: 150,00 DKK (Spar 17%)

Vores pris 125,00 DKK

Skriv på ønskelisten
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Smart-stift
Remmen/lænken er forsynet med et smart stiftesystem, der gør det utroligt nemt at skifte remmen/lænken på uret. Kræver hverken tur til urmageren eller brug af værktøj.


Specifikationer

Specifikationer

Varenummer IHS1003
Type Dameur, Herreur
Farve på lænke/rem Brun
Rem/Lænke type Læderrem
Mærke IHS
Låstype Spænde
Lænkens/remmens bredde 20 millimeter
Spenne bredde 20 millimeter
Låsfarve Rødguld

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Lignende ure vi anbefaler

20mm ekstra rem med rødguld spænde - 20mm Leather Strap Brown Croco Rosegold IHS1003 er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes