Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

INDKØBSKURV

Intet valgt.

Smart sort læderarmbånd med rød krystal mund - Guess UBB71241

Kode: UBB71241 Type: Dameur

Uret bliver ikke længere produceret
Trendy læderarmbånd med et flot vedhæng designet som en rød kyssemund. Det elegante læderarmbånd vikles en gang rund om håndledet, hvilket giver er et raffineret look. Guess logoet er diskret placeret på spændet, hvilket giver det sidste finish og luksus.

Flot armbånd designet og produceret af amerikanske Guess. Armbåndet er en del af Guess's kollektion af smykker og accessories.
Mere info:

Pris: 498,00 DKK (Spar 50%)

Vores pris 249,00 DKK

Gratis Fragt Gratis Bytte Prisgaranti 90 dages bytteret
Størrelsesguide

Smart sort læderarmbånd med rød krystal mund - Guess UBB71241 er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Detaljer

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.


Yderligere information

Type Dameur

Sammenlign med andre modeller

  Indlæser...