Roamer Switzerland

Ure af en helt særlig kaliber fra ROAMER Switzerland

Siden firmaets grundlæggelse i 1888, har schweiziske kvalitetsure været ROAMERs særlige kendetegn. Mærket har bibeholdt denne position ved fortsat at skabe ure med fokus på kvalitet, håndværk og materialer i en helt særlig kaliber. De præcise schweiziske urværker i ROAMERs ure, indeholder en omhyggelig sammensætning af stærke materialer i harmonerende former, som skal udtrykke urenes utrolige håndværk og tidsløse karakter. Et ROAMER ur vil på hver sin måde udtrykke disse værdier, og er designet som et pålideligt redskab, som er perfekt til enhver lejlighed, der symboliserer livets vigtigste øjeblikke: kvalitetstid.

Som udpeget forhandler af ROAMER ure i Danmark, kan du trygt shoppe hos UrKompagniet, med vished om at den officielle service og garanti for et ROAMER ur medfølger.

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata