Poco Loco

Poco Loco Allergivenlige Børneure

Børneurene fra Poco Loco er vores anbefalede børneur. Det er der flere årsager til.

Vandtætte børneure
Urene er vandtæt ned til 10 ATM, hvilket betyder, at det er testet ned til 100 meters dybde. Det betyder ikke, at uret kan komme med på 100m under havet, men at det kan klare et tryk på 10 bar. I praksis betyder det, at barnet kan svømme med uret, og det kan klare at komme med i bad.

Allergivenlige og 100 procent nikkelfrie!
I alt rustfrit stål er der en lille mængde nikkel i. Selvom alle vores ure er inden for EUs grænseværdier, vil der altid være spor af nikkel i rustfrit stål. Det er ikke tilfældet for Poco Locos børneure, da de er lavet af titanium. Titanium er et væsentlig dyere materiale, men for Poco Loco er det, det værd, da det er allergivenligt, og der ikke er nikkel i titanium. Både spænde, bagklap og urets kasse er lavet i titanium og er derfor nikkelfrit. Du kan derfor med god samvittighed iføre dit barn et lækkert titaniumsur uden at skulle bekymre dig for nikkelallergi.

Lækker siliconerem
Poco Loco urene er iført en lækker siliconerem, der er slidstærk, men også behagelig for barnet at have på. Remmene kan ligeledes tåle vand, og de er nemme at gøre rent, hvis nu de er blevet beskitte midt i legen.

Designet
De forskellige modeller repræsenterer et minimalistisk design, som passer til alle børn. De forskellige farver gør det muligt vælge et mere unikt ur til sit barn, sammen med de flotte farvekombinationer, som modellerne har.

UrKompagniet.dk er officiel forhandler af Poco Loco børneure i Danmark, hvilket betyder, at du nemt og sikkert købe dit Poco Loco børneur hos os. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

×

Mærker: Poco Loco

Filtrer
Butik:
Lænke/Rem:
Urskivefarve:
Farve på lænke/rem:

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

  Indlæser...