Pierre Lannier Ure

Pierre Lannier er et historisk fransk urmærke. Det er en af de få franske urmærker, der har overlevet globaliseringen, og meget af produktionen af urene foregår stadig i Frankrig. Pierre Lannier holder til i Alsace regionen. Virksomheden er stadig familie ejet, og den er nu drevet af anden generation. Urene har historisk været smykke armbåndsure, der har forskellige værker. Urene er med enten automatik eller quartz værker, så der skulle være noget for en hver smag.

De fantastiske ure er et unikt design, hvad enten det er med den fantastiske skive i Eolia kollektionen eller de flotte Swarovski sten i Cristal Kollektionen.

Nedenstående video giver et indblik i design og produktions processen bagved urene:

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret forhandler af Pierre Lannier, hvilket betyder, at du roligt kan købe mærket hos os. Du har den officielle garanti, og Pierre Lannier selv står inde for de ægtheden og kvaliteten af urene vi sælger. Skulle du have nogle spørgsmål, må du endelig kontakte os her.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Vandbeskyttelse
Diameter
Pris
Låstype

10 varer

pr. side
Stigende orden

10 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!