Olivia Burton

Olivia Burton

Olivia Burton blev startet af de to bedste veninder, Jemma og Lesa fra England. De mødte hinanden for første gang, på deres første dag, på London College of Fashion. De havde fra første sekund en fantastisk kemi med hinanden og opdagede hurtigt, at de begge delte en stor passion for vintage design. Ideen til Olivia Burton og drømmen om at starte egen virksomhed opstod, da det gik op for Jemma og Lesa, at ingen af dem var i stand til at finde den type ur på markedet, som de selv ville gå med. Der gik dog nogle år inden Jemma og Lesa tog springet til at starte egen virksomhed.

klik her for at læse mere

UrKompagniet.dk er udvalgt som autoriseret forhandler af Olivia Burton i Danmark. Det betyder, at du kan få den officielle service og hele den danske kollektion hos os. Du kan endvidere være sikker på, at dit Olivia Burton ur er ægte og nyproduceret, da det købes direkte gennem de officielle kanaler. Endvidere får du den officielle Olivia Burton garanti, skulle der være problemer med dit ur. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Marble Florals

Details

White Dial

Details

Celestial

Details
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

Varer 1-48 af 71

Stigende orden
Olivia Burton Strap 12mm OBS110A
Olivia Burton Strap 12mm OBS110A
Vores pris 234 kr. Vejl. pris 349 kr.
Details
Smukt dameur med lilla læderrem - Olivia Burton Artisan Dial OB16AR02
Olivia Burton Artisan Dial OB16AR02
Vores pris 704 kr. Vejl. pris 1.050 kr.
Details
Side
pr. side

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata