Olivia Burton

Olivia Burton

Olivia Burton blev startet af de to bedste veninder, Jemma og Lesa fra England. De mødte hinanden for første gang, på deres første dag, på London College of Fashion. De havde fra første sekund en fantastisk kemi med hinanden og opdagede hurtigt, at de begge delte en stor passion for vintage design. Ideen til Olivia Burton og drømmen om at starte egen virksomhed opstod, da det gik op for Jemma og Lesa, at ingen af dem var i stand til at finde den type ur på markedet, som de selv ville gå med. Der gik dog nogle år inden Jemma og Lesa tog springet til at starte egen virksomhed.

klik her for at læse mere

UrKompagniet.dk er udvalgt som autoriseret forhandler af Olivia Burton i Danmark. Det betyder, at du kan få den officielle service og hele den danske kollektion hos os. Du kan endvidere være sikker på, at dit Olivia Burton ur er ægte og nyproduceret, da det købes direkte gennem de officielle kanaler. Endvidere får du den officielle Olivia Burton garanti, skulle der være problemer med dit ur. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Sorter stigende

1-48 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter stigende

1-48 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2

Historien om Olivia Burton og de smukke ure

Med fascinationen af vintage designs i baggagen, udforskede de to veninder utallige antikke markeder for at finde det unikke ur, som de følte ville passe deres stil og personlighed. Selvom de fandt smukke vintage ure, var de sog ikke særlig praktiske, og krævede ofte mange penge til vedligeholdelse. Da de to var færdige med deres uddannelser på London College of Fashion, fortsatte de begge en karriere som indkøbere i større virksomheder indenfor tøjbranchen. Her gik tiden hos diverse kendte mode powerhouses som Topshop, ASOS og Selfridges. Dog begyndte drømmen om at starte deres eget brand at fylde mere og mere, og i 2011 tog Jemma og Lesa så springet til at forfølge denne drøm. De forlod deres job, og gik i gang med at skabe deres egne unikke ure hjemme på køkkenbordet.

Inspirationen til mærkets navn kom fra Lesas grandtante, hvis energiske tilgang til livet, var en stor inspiration for veninderne. Olivia Burton debuterede sin første kollektion i september 2012 og siden da er det gået stærkt for mærket. Siden debuten har Olivia Burton nemlig lanceret mange eftertragtede modeller med sin unikke designæstetik, som mange kvinder kan identificere sig med, og er i dag et accessory brand, man absolut ikke kan komme uden om.Dare to be different
Olivia Burton er et brand skabt af to bedste veninder, der kastede sig ud i at udfordre urindustriens normer, på trods af at mange mennesker frarådede dem at gøre forsøget. De er dermed en inspirationskilde til alle kvinder og mænd, der ønsker at gøre tingene på sin egen måde, og som har modet til at forfølge deres drøm.


Care
Olivia Burton er meget seriøse om at være et miljøbevidst brand. Bæredygtighed starter for dem med at gå op i de materialer, som de bruger til deres ure. Det er dog samtidigt også vigtigt, at urene kan klare tidens test. Derfor bruger Olivia Burton fantastiske materialer, for at være sikre på, at de producerer ure der kan stå imod tidens tand.


Innovative
Ved at kombinere inspirationen fra vintage, mode og natur skaber Olivia Burton en ny standard for hvad mode kan være i dag. Olivia Burton lancerer designs, som du ikke finder andre steder, og som har resonans blandt mange piger og kvinders livsfilosofi og udtryksform.

  Indlæser...