New York Incredibles ure

NY Incredibles er det perfekte ur mærke til manden der ønsker sig et fedt og stilet hverdagsur som samtidig er praktisk, langtidsholdbart og budgetvenligt. Mærket fokuserer nemlig på at skabe lækre herreure i klassiske tidløse designs, så uret aldrig går af mode, men som samtidig kan sætte prikken over i’et til ethvert hverdags outfit. Som navnet afslører får mærket sin design inspiration fra byen der aldrig sover, nemlig New York. Med New York som inspiration får alle NY Incredibles designs en genkendelig klassisk maskulin design æstetik, som gør at uret nemt kan styles til alt i garderoben.

Inspirationen bag NY Incredibles

Kendt som “The Big Apple”, “Byen der aldrig sover” eller “Drømmenes by” - En uforglemmelig tur til New York City i 2013 blev starten på et helt nyt forretningsforetagende for mændene bag NY Incredibles. De beskriver at byen har en helt unik evne til at gøre et uforglemmeligt indtryk hos enhver der besøger den, ikke mindst hos dem selv, og efter at være vendt hjem til Amsterdam begyndte således en ny type rejse. En rejse om at skabe et unikt ur mærke med designs der i sandhed kunne fange essens af den verdensberømte by.

NY Incredibles manden

NY Incredibles lover at et NY Incredibles herreur er lige netop den type ur som man kan stole på, som kan bæres til enhver situation, til ethvert outfit, et hvilket som helst tidspunkt på dagen. For at holde dette løfte indeholder ethvert ur fra mærket et solidt og pålideligt urværk med robuste materialer, der gør at uret holder sig kørende i årevis, så det går så længe du har behov for det. Materialerne er ligeledes nøje udvalgt til at kunne holde til de situationer som den moderne mand bærer uret til. Med sit klassiske tidløse design, mister uret ikke karakter som det ældes, tværtimod øger det urets særlige karakteristika.

Leder du derfor efter et ur til dig selv eller til en særlig mand i gave, så går du ikke galt i byen med et NY Incredibles ur; et ur der kan bæres til hverdag, på arbejde, til et bryllup eller en tur i byen med vennerne.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Urskivefarve
Pris

2 varer

pr. side
Stigende orden