Small Player

Small Player kollektionen af armbåndsure til kvinder, er en mindre pendant til den større Player serie af armbåndsure fra Nixon, som henvender sig mere til mænd. Small Player urene er 33 millimeter brede og 11 millimeter dybe, og passer derfor langt bedre til størrelsen på de fleste kvinders håndled. Størrelsen er den eneste forskel mellem de to serier. Kvalitetsmæssigt er de identiske, og det vil sige stålkonstruktion af høj kvalitet, hærdet buet mineralglas, 100 meter vandafvisende klassificering og med den særegne ægte diamant nederst på urskiven.

Bemærk! Der florerer mange Nixon Kina kopier på internettet i dag. UrKompagniet.dk er dog udpeget som den autoriserede forhandler af Nixon ure i Danmark, så du kan være helt sikker på at dit Nixon Small Player ur er 100% ægte, såfremt du køber det gennem vores butik.

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!