Kensington

Kensington serien fra Nixon er en kollektion af klassisk designet ure, der med deres tidsløse stil, er en populær serie blandt kvinder i alle aldre. UrKompagniet.dk er den autoriserede Nixon forhandler i Danmark, så du kan være helt sikker på at dit Nixon ur er 100% ægte, hvis du køber det gennem vores butik. Desværre er markedet præget af mange kopiimportører, men hos os får du den ægte vare - officiel Nixon service og landsdækkende garanti.

OBS: I starten af 2013 lancerede Nixon en mindre version af de populære Kensington modeller. Small Kensington er navnet, og bredden på deres urkasser er blot 32 millimeter. Perfekt til kvinder med små håndled, eller kvinder som blot ønsker et diskret armbåndsur på deres håndled. Du ser Viper modeller her.

Indlæser...

1 Vare

pr. side
Stigende orden

1 Vare

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!