Jaguar

Jaguar Ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

13 varer

Stigende orden

Få et unikt indblik i produktionen af Jaguar Urene

Festina Group er en af de få urvirksomheder i verden, der selv står for alle stadierne af produktionen af deres ure, herunder Jaguar og Festina. Dette betyder, at det er Festina Group selv, der styrer hele produktionen, og de kan sikre den høje kvalitet ved deres ure. Der bliver kvalitetssikret flere steder i produktionen, som ikke ville være muligt, hvis man brugte en anden fabrik til at masseproducere sine ure. Det er nemlig yderst vigtigt for Festina Group at sørge for, at urene, især Jaguar, lever op til de høje standarder, som brandet står for. Dette gælder både håndværket, men også kvaliteten af de materialer, som de bruger til at producere uret. Med sine rødder i det schwieziske håndværk, søger Jaguar altid efter nye metoder og teknologier til at gøre urene endnu bedre. Dette gælder både produktionsmetoder, men også design og valg af materialer. Jaguar er og stiler efter at være banebrydende inden for urverdenen og hele tiden arbejde innovativt, så det udvikler og skaber nye trends med sine ure.

Dette udmunder sig i Jaguars store tradition med at udgive special editions, der har en unikt design, som udstråler og kan lidt ekstra. Den inhouse produktion giver mulighed for at producere disse modeller, der bliver lavet i et mindre antal, og de må siges at prikken over i'et hos Jaguar. Disse specielle udgivelser er typisk ure, man ikke ser i det normale bybillede. Man får virkelig et ur, der skiller sig ud fra mængden i den højeste kvalitet. Disse modeller i kombination med deres standard modeller, der ligeledes har en uovertruffen kvalitet kombineret med et mere klassisk, men stadig modigt, design.

Nedenstående video giver et kort, men unikt, indblik i, hvordan Jaguar urene bliver produceret på den schweiziske fabrik, der er en del af Festina Groups store netværk.

pr. side

I 1938 blev urmærket Jaguar grundlagt, uden tilknytning til de verdenskendte biler. Den schweiziske urmager Peter Haas var manden bag Jaguar Watches. Haas brød dermed med traditionen om at navngive sit urmærke efter sit eget navn, men skabte derimod et brand, hvilket er mere normalt i dag. Siden begyndelsen har mærket været kendt for udmærkelsen i urenes håndværk. Urene fra Jaguar er inspireret af dyret, der symboliserer elegance og magt. Jaguar urene blev i 1989 en del af Festina Group, der blot gjorde den allerede fornemme kvalitet endnu bedre, hvor alle urene fra alle mærkerne i Festina Group bliver produceret inhouse, altså af Festina selv. Alle Jaguar urene er stemplet Swiss Made, og de er produceret på Festinas egne fabrikker i Schweiz.

Jaguar er mærket for dem, der går meget op i, hvad der sidder på håndledet. Ejeren af et Jaguar ur går op i den kvalitet uret har, og de søger den skarpeste kvalitet og eksklusivitet. Jaguars passion for præcision og den omhyggelige opmærksomhed for de mindste detajler er en del af Jaguars identitet, hvilket kommer til udtryk i urene. Hele produktionen af urene foregår ud fra de strenge standarder, som Swiss Made står for, og gennem kombinationen af teknisk innovation og det unikke design bliver Jaguar urene skabt.

Når du køber et Jaguar ur på UrKompagniet.dk køber du hos en dansk virksomhed, der sælger Jaguar ure. Du kan derfor være sikker på alle urene er ægte. Skulle du have nogle spørgsmål angående dette eller blot valg af ur, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserivce her.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata