Jaguar

Jaguar Ure

I 1938 blev urmærket Jaguar, med tilknytning til de verdenskendte biler, skabt i Schweiz. Siden begyndelsen har mærket været kendt for udmærkelsen i urenes håndværk. Urene fra Jaguar er inspireret af dyret, der symboliserer elegance og magt. Jaguar urene blev i 1989 en del af Festina Group, der blot gjorde den allerede fornemme kvalitet endnu bedre, hvor alle urene fra alle mærkerne i Festina Group bliver produceret inhouse, altså af Festina selv. Alle Jaguar urene er stemplet Swiss Made, og de er produceret på Festinas egne fabrikker i Schweiz.

Jaguar er mærket for dem, der går meget op i, hvad der sidder på håndledet. Ejeren af et Jaguar ur går op i den kvalitet uret har, og de søger den skarpeste kvalitet og eksklusivitet. Jaguars passion for præcision og den omhyggelige opmærksomhed for de mindste detajler er en del af Jaguars identitet, hvilket kommer til udtryk i urene. Hele produktionen af urene foregår ud fra de strenge standarder, som Swiss Made står for, og gennem kombinationen af teknisk innovation og det unikke design bliver Jaguar urene skabt.

Når du køber et Jaguar ur på UrKompagniet.dk køber du hos en officiel forhandler i Danmark af Jaguar ure. Du kan derfor være sikker på alle urene er ægte, og du får den officielle garanti, som Jaguar selv tilbyder. Hvis der er noget galt med dit ur, bliver du ligeledes behandlet af Jaguars egne samarbejdspartnere, så dit ur får den perfekte service. Skulle du have nogle spørgsmål angående dette eller blot valg af ur, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserivce her.

Sorter stigende

46 vare(r)

Få et unikt indblik i produktionen af Jaguar Urene

Nedenstående video giver et kort, men unikt, indblik i, hvordan Jaguar urene bliver produceret på den schweiziske fabrik, der er en del af Festina Groups store netværk.

Sorter stigende

46 vare(r)

  Indlæser...