Jaguar

Jaguar Ure

I 1938 blev urmærket Jaguar grundlagt, uden tilknytning til de verdenskendte biler. Den schweiziske urmager Peter Haas var manden bag Jaguar Watches. Haas brød dermed med traditionen om at navngive sit urmærke efter sit eget navn, men skabte derimod et brand, hvilket er mere normalt i dag. Siden begyndelsen har mærket været kendt for udmærkelsen i urenes håndværk. Urene fra Jaguar er inspireret af dyret, der symboliserer elegance og magt. Jaguar urene blev i 1989 en del af Festina Group, der blot gjorde den allerede fornemme kvalitet endnu bedre, hvor alle urene fra alle mærkerne i Festina Group bliver produceret inhouse, altså af Festina selv. Alle Jaguar urene er stemplet Swiss Made, og de er produceret på Festinas egne fabrikker i Schweiz.

Jaguar er mærket for dem, der går meget op i, hvad der sidder på håndledet. Ejeren af et Jaguar ur går op i den kvalitet uret har, og de søger den skarpeste kvalitet og eksklusivitet. Jaguars passion for præcision og den omhyggelige opmærksomhed for de mindste detajler er en del af Jaguars identitet, hvilket kommer til udtryk i urene. Hele produktionen af urene foregår ud fra de strenge standarder, som Swiss Made står for, og gennem kombinationen af teknisk innovation og det unikke design bliver Jaguar urene skabt.

Når du køber et Jaguar ur på UrKompagniet.dk køber du hos en dansk virksomhed, der sælger Jaguar ure. Du kan derfor være sikker på alle urene er ægte. Skulle du have nogle spørgsmål angående dette eller blot valg af ur, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeserivce her.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

42 varer

pr. side
Stigende orden