Grand Frank

Grand Frank Ure

I 2014 arbejde Erik Bergström, manden bag Grand Frank, i et formelt arbejdsmiljø, hvilket betød, at han havde svært ved at finde tøj, der afspejlede hans personlighed - egentlig enhver personlighed. Han indså, at herretøj ligenede hinanden, og han undrede sig over manglen på variation i tøjets design.

Det viste sig at nogle af de andre mænd på hans kontor havde det på samme måde, hvilket udmundede sig i Grand Frank. Siden er Grand Frank blevet opbygget omkring at tilbyde en fuld herregardorobe - herunder ure. For Grand Frank er uret et essentielt stykke er en mands stil, hvilket viser sig i kærligheden for detaljen i urenes design. Disse ure kommer til en god pris ift. den høje kvalitet, hvor urene blandt andet har safirglas. De er designet med den Scandinaviske baggrund, og de ser fantastiske ud på håndledet, hvorvidt du har det på alene, eller du kombinerer det med et armbånd.

UrKompagniet.dk er officiel forhandler af Grand Frank i Danmark. Grand Frank står altså inde for os som forhandler, og vi er godkendt til at forhandle og vejlede omkring deres ure. Urene bliver ligeledes leveret i den originale æske og alt tilbehør medfølger. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Urskivefarve
Pris
Låstype

3 varer

pr. side
Stigende orden