Gant herreure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

12 varer

Stigende orden

Med Gant får du et ur, der er til at betale

Pris og kvalitet har det mange gange med at hænge sammen, men lige når det gælder Gant herreure, er det ikke tilfældet. For selvom kvaliteten er helt i top, er prisen faktisk i den lave ende i forhold til, hvad man kunne forvente, at et sådant herreur koster.

Med andre ord får du med Gant ikke alene et smukt herreur i tidløst design – du får også et ur, der rent faktisk er til at betale sig fra.

Køb Gant herreure billigt hos UrKompagniet

UrKompagniet er stolt af at være autoriseret online forhandler af Gant herreure i Danmark.

Når du køber et Gant herreur hos os, er du sikker på urets ægthed.

pr. side

Man fristes til at sige ele-Gant herreur

I modeverdenen er Gant en signifikant spiller. Mærket Gant er nok mest kendt for sine herretøjskollektioner, men også når det gælder herreure, er Gant med helt fremme. Et Gant herreur er elegant – ja, undskyld ordvalget – og stilrent i sit udtryk, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Gant herreure er så at sige ”det bedste fra to verdener”.

Gant herreure – En del af Gant familien

Uanset hvad man vælger at købe hos Gant, kan man som forbruger være sikker på, at kvaliteten er i orden. Gant mærket blev etableret i 1949, hvor det var herreskjorter, der udgjorde sortimentet. Skjorterne blev en succes, og Gant udvidede siden deres fokusområde til også at omfatte øvrige dele af herreekvipage, accessoires og nu også ure.

Se vores store udvalg af elegante herreure fra Gant her.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata