Gant dameure

Gant dameure er enkle og stilrene

Da Gant I sin tid slog dørene op og etablerede sig som virksomhed, var det hovedsageligt herreekvipage som skjorter, der dominerede sortimentet. Det var dog helt tilbage i 1949, og siden da har det populære brand udvidet sortimentet, så man i dag også finder elegante og stilrene dameure fra Gant.

Den enkle stil er blevet et vartegn for Gant, og de har ikke ændret meget ved deres mangeårige succesopskrift i forbindelse med lanceringen af deres dameure. Tværtimod er det netop disse gamle dyder, der i høj grad dominerer Gants kollektion af smukke dameure.

Med et dameur fra Gant er du godt klædt på

Hvordan etablerer man sig i en branche, hvor trends og tendenser skifter ligeså ofte som årstiderne? Det gør man ved at kvalitetssikre sit arbejde – og netop den høje kvalitet har alle dage været et af udgangspunkterne for Gant, og selvsagt også for Gant dameure.

Med et dameur fra Gant er du klædt godt på både stilistisk og kvalitetsmæssigt. Dameurene er alle af høj kvalitet, og da Gant-ure er meget alsidige og mangfoldige i deres respektive udtryk, klæder de enhver kvinde – og stil.

Sorter stigende

12 vare(r)

Køb Gant dameure billigt hos UrKompagniet

Hos UrKompagniet sætter vi en ære i at levere ægte ure af høj kvalitet, og vi er stolte af at være autoriseret online forhandler af Gant dameure i Danmark.

Når du køber et Gant dameur hos os, kan du således være 100 % sikker på urets ægthed, og vi leverer naturligvis dit nye ur helt gratis - uden nogen form for ekstraomkostninger for dig.

 • Gant Park Hill II W109225

  Gant Park Hill II W109225

  UrKompagniet.dk er udpeget som officiel forhandler af Gant ure i Danmark.

  Info

  Vejl. Pris: 1.290,00 DKK (Spar 59%)

  Vores pris 525,00 DKK

 • Gant Park Hill II Mid W109227

  Gant Park Hill II Mid W109227

  Dette smukke armbåndsur er designet af det anerkendte modehus Gant, og er fra deres...

  Info

  Vejl. Pris: 1.290,00 DKK (Spar 59%)

  Vores pris 525,00 DKK

 • Gant Vernal GT075001

  Gant Vernal GT075001

  UrKompagniet.dk er udpeget som officiel forhandler af Gant ure i Danmark.

  Info

  Vejl. Pris: 1.390,00 DKK (Spar 68%)

  Vores pris 447,00 DKK

Sorter stigende

12 vare(r)

  Indlæser...