Furla

Furla

Furla er et italiensk luksus brand, hvis rødder går helt tilbage til 1927, hvor det blev startet af Furlanetto familien, Aldo og Margherita Furlanetto. Samme familie ejer stadig Furla den dag i dag, hvor Furla har udviklet sig til et stort modebrand, der er verdenskendt for sine tasker, sko og accessories. Furla bliver stadig styret fra Italien - mere præcist Bologne - i en historisk smuk villa fra det 18 århundrede. I dag er Furla repræsenteret i over 70 lande med over 320 egne butikker. Derudover er de at finde i over 1000 retail butikker og centre.

I dag bliver brandet Furla associeret med moderigtige modeller i høj kvalitet. Som en stor del af den italienske mode historie er "Made in Italy" stadig en meget vigtig del af Furlas identitet. Dette er selvfølgelig også realiteten ved Furlas ure, der selvfølgelig også er produceret i Italien.

UrKompagniet.dk er autoriseret dansk forhandler af Furla. Det betyder, at du får mærkets garanti. Skulle der være en produktionsfejl på uret, står Furla og deres officielle samarbejdspartnere selv for at udbedre fejlen eller ombytte uret. Derudover står Furla også inde for os som forhandler, hvor det autoriseret forhandler stempel blandt andet betyder, at du kan være sikker på dit Furla ur er ægte.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

17 varer

pr. side
Stigende orden
Mest populære denne måned

Furla ure - super kvalitet og kærlighed til detaljen

Furla er produceret af den ikoniske urgigant Morellato Group, der producerer ure i høj kvalitet under eget brand, men også sammen med andre store brands som her Furla og Maserati lifestyle. Morellatos historie går helt tilbage 1930, hvor Giulio Morellato åbnede sin første butik med smykker og ure. Morellato Group er tæt forbundet med "Made in Italy" ligesom Furla, hvilket gør dem til et perfekt match. Urene bliver lavet med kærlighed med en høj kvalitet i et tæt samarbejde imellem Furla og Morellato Group.

Furla urene bliver beskrevet af Morellato som resultatet af en eksperimenterende stil med formålet om at skabe unikke ure med et originalt design. Kombinationen af innovative materialer og eksklusive detaljer sikre, at urene skilder sig ud fra mængden. Furla urene udtrykker den positive, muntre og passionerede stemning urenes farver giver, hvilket er essensen af den italienske tradition, som Furla står for.

Se Furlas inspirations video nedenunder og oplev det smukke univers:

16 udvalgte nyheder fra vores shop:

17 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!