Furla

Furla

Furla er et italiensk luksus brand, hvis rødder går helt tilbage til 1927, hvor det blev startet af Furlanetto familien, Aldo og Margherita Furlanetto. Samme familie ejer stadig Furla den dag i dag, hvor Furla har udviklet sig til et stort modebrand, der er verdenskendt for sine tasker, sko og accessories. Furla bliver stadig styret fra Italien - mere præcist Bologne - i en historisk smuk villa fra det 18 århundrede. I dag er Furla repræsenteret i over 70 lande med over 320 egne butikker. Derudover er de at finde i over 1000 retail butikker og centre.

I dag bliver brandet Furla associeret med moderigtige modeller i høj kvalitet. Som en stor del af den italienske mode historie er "Made in Italy" stadig en meget vigtig del af Furlas identitet. Dette er selvfølgelig også realiteten ved Furlas ure, der selvfølgelig også er produceret i Italien.

UrKompagniet.dk er autoriseret dansk forhandler af Furla. Det betyder, at du får mærkets garanti. Skulle der være en produktionsfejl på uret, står Furla og deres officielle samarbejdspartnere selv for at udbedre fejlen eller ombytte uret. Derudover står Furla også inde for os som forhandler, hvor det autoriseret forhandler stempel blandt andet betyder, at du kan være sikker på dit Furla ur er ægte.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

4 varer

Stigende orden
pr. side

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata