Certina ure – Førsteklasses schweizerure

Certina ure – Kvalitet til de kræsne

Certina ure har oprindelse i Schweiz og er et af de mest anerkendte og bedst etablerede ur-brands i verden. Certina ure blev for alvor synonym med kvalitet i 1959, da firmaet introducerede deres såkaldte DS-teknologi. DS er en forkortelse for ”Double Security” og er en serie af ure, der er ekstra modstandsdygtige overfor vand og stød. Før Certinas DS teknologi kunne ure typisk ikke modstå fald fra mere end to meters højde, men med indførelsen af DS-teknologien er det tal blevet forøget til hele 6 meter.

Dyk ned med Certina ure

Udover at beskytte mod stød, slag og fald sikrede DS-teknologien også en højere grad af vandtæthed. Dermed blev Certina ure hurtigt et yndet valg blandt dykkere, da urene kunne modstå betydeligt større dybde, end hvad man var vant til på det tidspunkt. Siden DS teknologien blev introduceret i 1959, er der kontinuerligt blevet arbejdet på at forbedre den yderligere. Således er Certina ure i dag yderst robuste og mange af modellerne vandtætte helt ned på 300 meters dybde, hvilket gør Certina uret til det oplagte valg for dykkeren, der ønsker et solidt og pålideligt dykkerur

Klik her for at besøge Certina's officielle hjemmeside.

Sorter stigende

45 vare(r)

Historien om Certina ure

Certina ure blev grundlagt i Schweiz i 1888 af Alfred og Adolf Kurth. Oprindeligt producerede Certina ikke færdige ure men blot komponenter til ure, som de solgte til datidens urproducenter. Det var først en del år senere, at Certina selv begyndte at producere ure og grundet deres sans for kvalitet, blev Certina ure hurtigt kendt for æstetik, kvalitet og præcision. Da Certina ure fejrede 50 års jubilæum i 1938, var virksomheden vokset fra 2 til 250 medarbejdere, og i dag – mere end 128 år senere – er Certina ure fortsat et af verdens mest populære urmærker.

Certina – lækre ure til både mænd og kvinder

UrKompagniet.dk er autoriseret forhandler af Certina ure i Danmark, og urene bliver leveret til os direkte fra Certinas eget produktionslager i Schweiz. Derfor er du, som kunde hos os, altid garanteret, at dit nye Certina ur er ægte, at du til enhver tid kan få officiel Certina-service og har landsdækkende reklamationsret. Certina sortimentet dækker alt fra feminine dameure til maskuline herreure, og Certina uret er således et populært valg blandt både mænd og kvinder. Uanset hvilken stil du har, og hvilket udtryk du søger, finder du i udvalget af Certina ure det ur, der komplimenterer dine ønsker.


Sorter stigende

45 vare(r)

  Indlæser...