Certina

Certina ure – Count on me

Schweizisk urværk har længe været et varemærke for kvalitet af højeste karat. Det schweiziske urmærke Certina har med sin overlegne teknologi og præcision længe været blandt frontløberne af urmagere på verdensplan. Certina har i mere end hundrede år haft fingeren på pulsen og konstant udfordret og testet egne koncepter under ekstreme forhold, som på bjergekspeditioner, i et undervandslaboratorium, på skiture på Mount Everest og ved Motorcross-mesterskaber. Hos UrKompagniet finder du et af de bedste udvalg af Certina-ure til faste lave priser.

Historien bag Certina: Da ”Swiss Made” blev stadfæstet som varemærke for kvalitet

I mere end 130 år, har Certina dedikeret sig selv til schweizisk urmageri, og er særligt kendt for sine præcise, pålidelige og innovative værker. Brandets historie havde sin spæde begyndelse tilbage i 1889, da brødrene Adolf og Alfred åbnede deres egen urproduktion for foden af de storslåede Jura-bjerge i Grenchen, Schweiz. Arbejdet foregik i et lille annex i familiehjemmet og med årene begyndte forretningen at tage form. Mærkenavnet ’Certina’, der blev fastlagt i 1930’erne, er afledt af det latinske ”certus” som betyder ”sikker”, da urenes pålidelighed altid har været det centrale udgangspunkt, for udviklingen af urene. Hos Certina prioriteres kvalitet, håndværk, moderne teknologier og sportslig ånd højere end noget andet. Certina har stringente kvalitetskriterier til deres ure, bl.a. det robuste “Double Security” (DS Concept), grundlagt tilbage i 1959, samt det kendte “Swiss Made” mærkat, som er at finde på alle modeller i Certinas kollektioner.

Certina’s DS-Teknologi har fulgt med tiden og urenes performance er løbende blevet videreudviklet og forfinet. Således er Certina-ure stadig i dag yderst robuste og mange af modellerne er vandtætte helt ned til 300 meters dybde, hvilket gør Certina uret til det oplagte valg for dykkeren, der ønsker et solidt og pålideligt dykkerur. Dykning og undervandsliv er noget der har altid stået Certina nært og derfor har urmærket siden siden 2017 støttet Sea Turtle Conservancy (STC) i Florida, som arbejder på at beskytte havskildpadderne og sikre deres overlevelse.

UrKompagniet er autoriseret forhandler af Certina-ure

UrKompagniet er autoriseret dansk forhandler af Certina-ure. Dette er din garanti for, at dit nyerhvervede ur er ægte. Ved at handle hos en autoriseret forhandler, sikrer du dig mod parallelimport og dermed også mod kopivarer eller manglende garanti. Dit nye Certina-ur bliver leveret direkte fra Certinas produktionslager i Schweiz. Hos UrKompagniet kan du til hver en tid få officiel Certina-service samt landsdækkende reklamationsret.

Klik her for at besøge Certina's officielle hjemmeside.

Sorter stigende

5 vare(r)

Sorter stigende

5 vare(r)

Hos UrKompagniet hænger pris og kvalitet sammen

Når du handler hos UrKompagniet er du altid sikret den højeste kvalitet til den bedste pris. Priserne på Certina-ure spænder fra ned til 2500 kr. og op til 7300 kr. og dermed placerer Certina sig i et stabilt og attraktivt prisleje med stor value for money. Når du køber et Certina-ur betaler du for præcision, holdbarhed og elegant håndværk. Alt afhængigt er valget af ur, kan du få ure med helt eksklusiv ydeevne og imponerende vandresistance.

Vores mest populære ure ligger i prisklassen 3000-7300 kroner og kan findes øverst på siden.

Vil du vide mere om Certina-ure?

Hos UrKompagniet står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de vedrører dit nuværende eller kommende ur. Hos UrKompagniet tilbyder vi rådgivning af erfarne urmagere, med mange års ekspertise bag sig. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde lige netop det ur, der passer til dig og dine behov.

Kontakt os allerede i dag enten via vores kontaktformular eller på tlf. 71 99 32 13.

  Indlæser...