Certina ure – Count on me

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Schweizisk urværk har længe været et varemærke for kvalitet af højeste karat. Det schweiziske urmærke Certina har med sin overlegne teknologi og præcision længe været blandt frontløberne af urmagere på verdensplan. Certina har i mere end hundrede år haft fingeren på pulsen og konstant udfordret og testet egne koncepter under ekstreme forhold, som på bjergekspeditioner, i et undervandslaboratorium, på skiture på Mount Everest og ved Motorcross-mesterskaber. Hos UrKompagniet finder du et af de bedste udvalg af Certina-ure til faste lave priser.

Historien bag Certina: Da ”Swiss Made” blev stadfæstet som varemærke for kvalitet

I mere end 130 år, har Certina dedikeret sig selv til schweizisk urmageri, og er særligt kendt for sine præcise, pålidelige og innovative værker. Brandets historie havde sin spæde begyndelse tilbage i 1889, da brødrene Adolf og Alfred åbnede deres egen urproduktion for foden af de storslåede Jura-bjerge i Grenchen, Schweiz. Arbejdet foregik i et lille annex i familiehjemmet og med årene begyndte forretningen at tage form. Mærkenavnet ’Certina’, der blev fastlagt i 1930’erne, er afledt af det latinske ”certus” som betyder ”sikker”, da urenes pålidelighed altid har været det centrale udgangspunkt, for udviklingen af urene. Hos Certina prioriteres kvalitet, håndværk, moderne teknologier og sportslig ånd højere end noget andet. Certina har stringente kvalitetskriterier til deres ure, bl.a. det robuste “Double Security” (DS Concept), grundlagt tilbage i 1959, samt det kendte “Swiss Made” mærkat, som er at finde på alle modeller i Certinas kollektioner.

Certina’s DS-Teknologi har fulgt med tiden og urenes performance er løbende blevet videreudviklet og forfinet. Således er Certina-ure stadig i dag yderst robuste og mange af modellerne er vandtætte helt ned til 300 meters dybde, hvilket gør Certina uret til det oplagte valg for dykkeren, der ønsker et solidt og pålideligt dykkerur. Dykning og undervandsliv er noget der har altid stået Certina nært og derfor har urmærket siden siden 2017 støttet Sea Turtle Conservancy (STC) i Florida, som arbejder på at beskytte havskildpadderne og sikre deres overlevelse.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata