Certina

Certina ure - Kvalitet til de kræsne

I mere end 130 år, har Certina dedikeret sig selv til Schweizisk urmageri, og er særligt kendt for sine præcise, pålidelige og innovative værker. Hos Certina bliver kvalitet, håndværk, moderne teknologier og sportslig ånd nemlig prioriteret højere end noget andet, hvilket mærket opnår ved at sammenholde alle deres ure op mod stringente kvalitetskriterier. Kriterier som er reflekteret i både Certinas robuste “Double Security” (DS Concept), samt det kendte “Swiss Made” mærkat, som er at finde på alle modeller i Certinas kollektioner.

Dyk ned i en verden af Certina

Udover at beskytte mod stød, slag og fald, sikrer den kendte DS-Teknologi i Certina ure også en højere grad af vandtæthed. På grund af dette, er Certina ure et yndet valg blandt dykkere, da urene er i stand til at modstå en betydeligt større dybde, end hvad man var vant til, dengang teknologien kom på banen, i 1959. Siden da, er Certina’s DS-Teknologi blevet videreudviklet og forfinet, for hele tiden at skubbe grænserne for Certina urenes performance. Således er Certina ure i dag yderst robuste og mange af modellerne er vandtætte helt ned til 300 meters dybde, hvilket gør Certina uret til det oplagte valg for dykkeren, der ønsker et solidt og pålideligt dykkerur.

Hos UrKompagniet.dk, er vi stolte af at være autoriseret forhandler af Certina ure i Danmark. Det betyder at alle vores Certina ure, bliver leveret direkte fra Certina’s produktions lager i Schweiz. Når du handler et Certina ur hos os, er du derfor sikker på, at dit nye Certina ur er ægte og at du til enhver tid kan få officiel Certina-service, samt har landsdækkende reklamationsret.

Klik her for at besøge Certina's officielle hjemmeside.

Sorter stigende

44 vare(r)

Historien om Certina

Mærket Certina kom til i 1889, da brødrene Adolf og alfred, åbnede deres egen facilitet til urproduktion i Grenchen, Schweiz. Ved foden af de smukke Jura bjerge, mellem Solothurn og Biel, arbejdede brødrene ihærdigt på at vokse deres virksomhed, i et annex til familiehjemmet. Det hårde arbejde gav på kort tid pote, og forretningen begyndte forretningen at tage.

I 1930’erne blev mærkenavnet Certina det endelige, da det var nemt at udtale på alle sprog og fordi Certina kom fra det latinske ord “certus”, som betyder “sikker”, og dermed var et billede på urenes pålidelighed og kvalitet. 

I 1959, blev det første Certina ur med DS-Teknologien sendt på markedet, som satte helt nye standarder, når det kom til robust urteknologi. I forlængelse af dette, blev skildpadden Certinas symbol på robusthed og levetid. Det er derfor intet under, at mærket har beholdt dette symbol siden 1060’erne, og skildpadden ses stadig på Certinas ure og logo i dag.

Siden da, har Certina fortsat skubbet til grænserne, for eksklusive sportsure og teknologi. Ligeledes har Certina testet sine urkoncepter under ekstreme forhold, som på ekspedition til Himalaya, i et undervands laboratorium, på ski på Mount Everest, ved motocross mesterskaber, med Mohamed Ali til bokse mesterskab, og meget mere. Med i dag mere end 130 års erfaring, er Certina aldeles et brand man bør bide mærke i.

Konservering af havskildpadder - The Sea Turtle Conservacy (STC)

STC er verdens ældste havskildpadde research- og konservatororganisationer, som blev stiftet tilbage i 1959. Forbundets mål er, at sikre overlevelsen af havskildpadden, gennem research, undervisning, træning og protektorat initiativer af havskildpaddens naturlige habitater. Med en base i Florida, rækker organisationens aktiviteter hele verden rundt.

På billedet ses en havskildpadde, som er klar til at blive begynde sin rejse i havet.

Siden 2017 har certina støttet STC, blandt andet ved årligt at sponsorere “Tour de Turtles”, som er et tiltag der følger havskildpaddernes rejse gennem havet, for bedre at forstå deres levemønstre. 

Til ære for Certina’s 60-års støtte til konservationen af havskildpadder, har mærket udgivet et særligt dykkerur, der illustrerer STC organisationens farver og logo, hvor en del af overskuddet går til STC.

Passion for motorsporten

Certina har en helt særlig passion for motorsporten. Derfor har mærket længe været associeret med motorsporten, og har siden 2018 haft æren af at være sponsor for Wilvo Yamaha Official MXGP teamet.

På billedet ses Jeremy Seewer, som er en del af det hollandske racer team.

Præsidenten for Certina, Adrian Bosshardt, er selv pensioneret professional motocross racer, hvilket er med til at styrke båndet mellem 

Certina og motocross sporten. Certinas logo er derfor at finde på teamets motorcykler, dragter og handsker, og racerne bærer naturligvis et Certina ur i deres sportsgren.

 

Sorter stigende

44 vare(r)

  Indlæser...