Bonvier

Bonvier

Bonvier er et urmærke baseret i Italien, med fokus på at designe ure i høj kvalitet, med elegante, klassiske og minimalistiske udtryk.

Bonvier blev stiftet i den Italienske by, Rom. Her har mærket siden sin oprindelse, haft en stor passion for ure og har udviklet og forfinet, en særlig evne til at designe luksus ure, til overkommelige priser. Bonvier har formået at kombinere elementer, som drager inspiration fra klassiske ure, med en minimalistisk, men moderne, simplicitet og et øje for detaljer, i alle deres urdesigns. Derudover, er alle Bonvier ure samlet med yderst pålidelige og præcise Schweiziske og Japanske værker, af højeste kvalitet. Dertil ærer mærket sin Italienske arv, ved kun at bruge top-klasse Italiensk læder på alle deres remme.

Et Bonvier ur er den perfekte følgesvend til enhver lejlighed, om du så skal til en formel middag, er afslappet klædt på eller om du er ude og spille din yndlingssport.

Bonvier sælger eksklusivt deres ure gennem autoriserede og særligt udvalgte forhandlere og UrKompagniet.dk er udvalgt som en officielt autoriseret forhandler af Bonvier ure i Danmark. Dette garanterer dig et ægte Bonvier ur, som er inddækket af mærkets officielle 2-års garanti.

 

×

Mærker: Bonvier

Filtrer
Mærker:

Bonvier

Butik:
Lænke/Rem:
Urskivefarve:
Farve på lænke/rem:
Urkassefarve:

Sorter stigende

1 vare(r)

 • Bonvier Firenze Blue/Gold BW055

  Bonvier Firenze Blue/Gold BW055

  Uret er fra det italienske mærke Bonvier, der laver smukke ure, hvor man tydeligt kan...

  Info

  Vejl. Pris: 1.098,00 DKK (Spar 30%)

  Vores pris 771,00 DKK

Sorter stigende

1 vare(r)

  Indlæser...