Beco

Beco Watch Winder

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter

Varer 1-48 af 49

Stigende orden
Beco Leather Strap 22 mm 652422S
Beco Leather Strap 22 mm 652422S
Vores pris 199 kr. Vejl. pris 299 kr.
Se mere
Boxy BLDC Duo Watch Winder Black Boxy BLDC Duo Watch Winder Black
Boxy BLDC Duo Watch Winder Black
Vores pris 3.599 kr. Vejl. pris 4.999 kr.
Se mere
Side
pr. side

BECO kombinerer et varieret udvalg af unikke og stilfulde produkter, som hjælper dig med at holde dit automatiske ur kørende. BECOs mål er at designe watch winders (uromdrejere) og urkollektionsbokse i høj kvalitet, med stilfulde designs, hvis indstillinger er tilpassede til dit urs specifikke behov. Blandt udvalget af BECOs watch winders, er det muligt at vælge fra det simple design i klassisk træ, til det moderne og farverige højglans finish. Det er derudover muligt at kombinere helt op til 12 watch windere på en gang, af modellerne med plads til et ur i hver box, således at alle urene i kombinationen trækkes op på en gang. Med andre ord, er der noget for enhver smag og behov, og med BECOs lækre produkter, sikrer du dit urs lange levetid.

UrKompagniet.dk er udpeget som officiel forhandler af BECO produkter i Danmark. Det betyder, at du hos os er garanteret ægtheden af alle produkter fra BECO, samt den officielle 2-års service og garanti udbudt fra mærket. Er du på udkig efter en særlig model fra BECO, som ikke vises i vores produktkatalog, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, for muligheden for at bestille den exacte model du leder efter.

 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata