Arne Jacobsen

Arne Jacobsen Ure

Arne Jacobsen, som levede fra 1902-1971, var i sin tid ubestridt den person, som satte dansk design på verdenskortet. Udover de mange fantastiske bygninger og møbler, som Arne Jacobsen har designet, er han også manden bag nogle af de smukkeste danske urdesigns nogenside. Hans urdesigns drog typisk inspiration fra arkitektoniske værker, som så blev overført til armbåndsuret. Sammen med arkitekt Erik Møller, designede Arne Jacobsen Aarhus Rådhus, som blev indviet i 1942. Oprindeligt blev Rådhuset designet uden et klokketårn og tårnur, da Jacobsen gik meget op i at hans designs skulle være funktionelle og derfor mente, at et klokketårn og tårnur ikke var nødvendige for funktionaliteten af rådhuset. Klokketårnet og tårnuret blev dog alligevel tilføjet til desginet inden Aarhus Rådhus indvigelse, grundet ønske fra den omkringboende befolkning. Denne designtilføjelse udmundede faktisk i, at Jacobsen fik sin inspiration til at designe et armbåndsur, Roman, i stil med det famøse rådhusur af samme navn i Aaarhus. Arne Jacobsens fokus på funktionelitet, skinner tydeligt igennem i hans ure og er også en af grundende til, at urene fra Arne Jacobsen den dag i dag, bærer præg af et tidsløst minimalistisk design, som aldrig går af mode.

Urene fra Arne Jacobsen fås både til mænd og kvinder. De fås i forskellige designs med både mulighed for mesh lænke eller læderrem. Derudover, fås urene fra Arne Jacobsen i forskellige størrelser, som matcher ethvert håndled, hvorfor du kan være sikker på at finde et design, som du kan tage til dig!

Urkompagniet.dk er udpeget som officiel forhandler af Arne Jacobsen i Danmark, hvilket betyder, at du kan være sikker på at urene er ægte. Du får endvidere officiel garanti fra Arne Jacobsen. Alle urene er nyproducerede og de kommer direkte fra producenten selv.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urkassefarve
Diameter
Pris
Låstype

2 varer

pr. side
Stigende orden