Arne Jacobsen

Arne Jacobsen Ure

Arne Jacobsen levede fra 1902-1971. I denne tid var en utvivlsomt en af de danske designere, der satte dansk design på verdenskortet. Udover de mange bygninger, møbler og andet har Arne Jacobsen ligeledes designet nogle af de flotteste danske ure. Disse designs stammer typisk fra andre opgaver, der er blevet overført til armbåndsuret. Roman urene fra Arne Jacobsen stammer fra Aarhus Rådhus, der blev indviet i 1942. Arne Jacobsens havde en filosofi, at designet skulle være funktionelt, hvorfor rådhusets tårn blev designet med det smukke Roman ur. Arne Jacobsens filosofi om funktionalitet skinder tydeligt igennem i hans ure. Dette er ligeledes tilfældet for det tidsløse minimalistiske design, der aldrig går af mode.

Urene fra Arne Jacobsen fås både til mænd og kvinder. De er ligeledes designet med både mesh lænke eller læderrem. Forskellige størrelser er ligeledes at finde, hvorfor du kan være sikker på, at Arne Jacobsen har efterladt sig et design, som du kan tage til dig!

Urkompagniet.dk er udpeget som officiel forhandler af Arne Jacobsen i Danmark, hvilket betyder, at du kan være sikker på urene er ægte. Du får endvidere officiel garanti fra Arne Jacobsen. Alle urene er nyproducerede, og de kommer direkte fra producenten selv.

Sorter stigende

38 vare(r)

Sorter stigende

38 vare(r)

  Indlæser...