Armitron

Armitrons vigtigste budskab er at tid er personlig og derfor finder man et udvalg af versatile ure blandt mærket der matcher enhver personlig stil. Mærket er fast dedikeret mod at skabe ur kollektioner der resonerer hos den individualistiske sjæl. Dette opnår Armitron gennem høj kvalitet og lækre ur styles, alt til en god pris og med forståelsen for at et ur på en og samme tid er en simpel accessory og et unikt element for personlig stil.

Som autoriseret forhandler af mærket finder du på denne side et nøje udvalgt miks af de nyeste klassiske herreure og lækre digitale ure med masser af fede funktioner fra Armitron.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

13 varer

pr. side
Stigende orden

#IRT (In Real Time)

Med hashtagget #IRT (In Real Time) fejrer Armitron dagens små, men vigtige, øjeblikke der ofte går ubemærket hen - hvilket de ifølge Armitron ikke burde da det netop er disse små øjeblikke der bedst repræsenterer og udtrykker vores sande livshistorier. #IRT er derfor en opfordring om at huske at imødekomme, ære og markere tiden for de små øjeblikke der er med til at fortælle den lange historie om hvem vi er. Armitron ur bærere er derfor en del af et fællesskab af ur elskere som motiveres af og gerne deler deres små øjeblikke af refleksion, inspiration, glæde og selvrealisering med andre. Hvilke livsøjeblikke er med til at definere tiden for din historie?

13 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!