Anne Klein

Anne Klein

Mode ændrer ikke verden, men kvinderne der bærer den gør” - var designer og mode pioneer Anne Kleins motto. Et motto hun selv levede efter og som formede 1960’ernes modelandskab med. Med sin innovative tankegang fik Anne Klein nemlig stor indflydelse på den måde kvinder klædte sig på i hendes tid. Dette er en del af Anne Kleins brand arv, som i dag stadig ligger ved hjertet for mærket. Anne Klein ure er ingen undtagelse og mærkets urkollektioner er altid innovative og fremadtænkende. Ved Anne Klein ure er der derfor med sikkerhed noget til kvinden, der ikke lader sig diktere af snæversynede trends, men som tør stå ud fra mængden og skabe sin egen personlige stil. 

Anne Klein mærket samarbejder løbende med innovative designere, der har samme fremadtænkende holdning til design. På den måde skaber de i samarbejde smukke urdesigns, der beskrives som ‘elevated essentials’. Altså ure der bliver en uundværlig del af hverdagsgarderoben, men som samtidig er unikke og har noget ud over det sædvanlige.

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

20 varer

pr. side
Stigende orden

Anne Klein personificerer den dynamiske amerikanske stil

Et af kendetegnene ved Anne Klein ure, er de versatile urdesigns kombineret med klassiske silhuetter. Den skønne stilistiske retning gør Anne Klein ure perfekte til hverdagslooket såvel som til et lækkert aften outfit. Ikke nok med det, Anne Klein ure bliver bevidst designet med klassiske silhuetter, således at de aldrig går af mode. Den ikoniske designer Anne Klein var nemlig af den overbevisning, at kvinder skulle kunne bygge deres garderobe fra sæson til sæson og fra år til år med hendes designs, uden at de gik af mode. Med et Anne Klein ur kan du derfor være sikker på, at uret binder din garderobe sammen, da det kan styles på mange måder og til mange lejligheder.

Historien om Anne Klein

Anne Klein var en ikonisk modedesigner, som er særligt kendt for at have pioneeret den måder kvinder i Amerika klædte sig på i slut 60’erne og start 70’erne. 

Anne Klein blev født d. 3 august i 1923 med navnet Hannah Golofsky, i Brooklyn, New York. Hun begyndte sin rejse ind i modeverden ved at studerede kunst på den anerkendte “Girls Commercial High School”, i dag kendt som “Prospect Heights High School”. Hendes talent for at designe var ikke til at slå fejl af og hun vandt et stipendium til “Traphagen School of Fashion”, hvor hun studerede efterfølgende, fra 1937 til 1938. 

I 1948 blev hun ansat som hoveddesigner for “Junior Sophisticates”, et firma hendes mand Ben Klein havde åbnet. Det var i samme år at hun ændrede sit fornavn fra Hannah Golofsky til det i dag velkendte Anne Klein. 

Efter flere års ægteskab lod Anne Klein sig skille fra sin mand Ben Klein, hvorefter hun giftede sig med Mathew “chip” Rubinstein i 1963. Blot tre år efter åbnede de sammen “Anne Klein & Company”, som blev begyndelsen på mærket som det kendes i dag. I begyndelsen designede mærket amerikansk hverdagstøj, hvad der betegnes som “American sportswear”. Med mærkets hurtigt voksende succes og i takt med at mærket blev internationalt, kunne Anne Klein udvide sin design horisont med mange andre typer modedesigns. Herunder blandt andet modeaccessories, som ure. 

Anne Klein døde få år efter mærkets grundlæggelse, i 1974, af brystkræft. Hendes ånd lever dog videre i Anne Klein mærket i dag, som stadig følger hendes mission og vision for mærket i dag. Blandt hendes noterbare bedrifter er at hun var den første kvinde efter Coco Chanel som valgte at tilpasse herredesigns til kvinder.  

 

20 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!