Alpina - Swiss-Made Sportsure

Lige Siden 1883, hvor Alpinas skaber Gottlieb Hauser grundlagde virksomheden, har innovation været associeret med Alpina. Hauser ønskede at levere det ideelle ur til sportsmænd, mekanikere, teknikere og de eventyrlystne. I 1938 blev visionen til en realitet, da Alpina udgav den revolutionære "Alpina 4". Serien var skabt omkring 4 principper, der var betragtet som essentiel hos et sportsur: antimagnetisk, stødsikker, vandtæt samt rustfrit stål. I dag er det samme principper Alpina urene bliver lavet ud fra i Geneve, hvor Alpinas ure stadig bliver produceret i højeste kvalitet.

Alpina sætter en ære i at producere yderst robuste sportsure, der præstere præcist og med høj pålidlighed i de mest krævene situationer. Urene er konstrueret til at kunne modstå den ekstreme natur som vilde højder eller det dybe hav. Urene kan modstå de ekstreme miljøer, de udsættes for under ekstrem sport som klatring, dykning mm. Alpina vil ikke skuffe dig.

Urkompagniet.dk er autoriseret forhandler af Alpina ure i Danmark, hvorfor du kan være sikker på urene er ægte og garrantisager bliver behandlet af officielle partnere.

×

Mærker: Alpina

Filtrer
Butik:

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

  Indlæser...