Vibrerende børneur med 8 uafhængige alarmer - WobL Blue

Vibrerende børneur med 8 uafhængige alarmer - WobL Blue

Kode: wobl-blue Type: Dameur, Børneur

På lager: Online

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18, samt lørdag kl.10-14 i december. (ikke 28.12).

Leveringstid: Afsendes straks på hverdage, ved bestilling før kl. 15
Leveringstid: 1 hverdag fra afsendelse

Uret er designet af amerikanske WobL, og er fra deres smarte digitale serie af multialarm armbåndsure med vibration. Disse digital ure er specielt henvendt mod børn, der skal mindes om for eksempel toiletbesøg eller indtag af medicin. De kan også benyttes af voksne, dog vil et stort herrehåndled nok kræve, at remmen bliver udskiftet.

Vi er udpeget som officiel forhandler af WobL ure i Danmark.
4.6 star rating 20 Anmeldelser
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Nylon rem
Urets rem er lavet af slidstærkt og let nylon.

Velcrorem
Uret har en velcro belagt rem. Remmen kan indstilles til at passe næsten alle størrelser håndled.

8 uafhængige alarmer
Uret har hele 8 uafhængige alarmer, der kan indstilles til at aktivere på et bestemt klokkeslæt. Perfekt funktion til at minde om for eksempel medicin indtag eller toiletbesøg.

Vibrerende alarm
Uret kan indstilles til at alarmen enten markeres ved lyd eller som en vibration(eller begge). Perioden for alarmen/vibrationen er 15 sekunder. Bemærk at hyppigt brug af den vibrerende alarm dræner batteriet, hvorfor batteriskifte hver 3. til 4. måned kan blive aktuelt.

Funktions lås
En digital lås kan aktiveres og deaktiveres. Låsen forhindrer utilsigtet aktivering af urets knapper. To knapper skal presses ind samtidig for at reaktivere knappernes funktioner.

Stopursfunktion - 1/100 sek. - 24 timer.
Foreløbig tid, mellemtid og sluttid måles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed. Urets målekapacitet er op til 24 timer.

Nedtællingstimer
Uret har en timer funktion, der kan sættes til at tælle ned fra et indstillet tidsinterval. Intervallet kan være fra 30 minutter op til 24 timer. Når intervallet er nået aktiveres en alarm.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angives enten i et 12 timers (med AM og PM) eller traditionelt 24 timers format.

Vandbeskyttelse
Uret har minimal vandbeskyttende konstruktion, og bør holdes væk fra vand.

Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. At kondens opstår, er altså ikke nødvendigvis en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Lys funktion på display
Ved et tryk på en knap oplyses urets digitale tal/display.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.


Specifikationer

Specifikationer

Varenummer wobl-blue
EAN 0188813000308
Urkassefarve Sort
Lænke/Rem Velcrorem (passer til håndled på ca 7-17 cm i omkreds)
Farve på lænke/rem Blå
Lænkens/remmens bredde 18 millimeter
Urskivefarve LCD/LED
Urværk Digital
Datovisning Ja
Vandbeskyttelse 0 atm (nej)
Tykkelse 12 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 33 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Urkasse materiale Plastik
Låstype Spænde
Type Dameur, Børneur

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Lignende ure vi anbefaler

Vibrerende børneur med 8 uafhængige alarmer - WobL Blue er 33 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes