Star Wars børneur med separat figur - LEGO Star Wars StormTrooper Minifig 8020424

Star Wars børneur med separat figur - LEGO Star Wars StormTrooper Minifig 8020424

Kode: 8020424 Type: Børneur

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er desværre lukket torsdag 10. oktober pga. sygdom. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

i restordre

Danske LEGO har designet dette smarte børneur, der er fra deres Minifigur serie af armbåndsure til børn, som inkluderer en lille LEGO figur i æsken. Urets lænke består af en masse små led, der nemt kan klikkes af og på. Dermed kan urets lænke tilpasses langt de fleste børnehåndled.

Vi er udpeget som autoriseret forhandler af LEGO ure i Danmark, og du kan derfor forvente officiel service og naturligvis et ægte LEGO produkt.

Pris: 349,00 DKK (Spar 40%)

Vores pris 208,00 DKK

Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Autoriseret LEGO forhandler
Vi er autoriseret forhandler af LEGO ure i Danmark.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.

Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Hærdet mineralglas
Urets skive beskyttes af hærdet mineralglas.

Justerbar lænke/rem
Denne model kan let tilpasses håndled i de fleste størrelser, da bagsiden af lænken/remmen har små aftagelige led. Har du et lille håndled, kan du altså nemt fjerne led derhjemme, så lænken/remmen passer netop dit håndled.

Lænke af plast
Har gode langtidsholdbare kvaliteter samtidig med at det er let.

Kvarts ur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts. Disse svingninger ændres kun ganske lidt over tid, derfor bruges kvarts ofte, da det bibeholder præcisionen. Det internationale ord er Quartz.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.


Specifikationer

Specifikationer

Varenummer 8020424
EAN 5060286804568
Urkassefarve Sort
Lænke/Rem Plastikled
Farve på lænke/rem Gul, Hvid, Rød, Sort
Urskivefarve Gul
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse 9 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 26 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Urkasse materiale Plastik
Låstype Speciallås
Type Børneur

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Lignende ure vi anbefaler

Star Wars børneur med separat figur - LEGO Star Wars StormTrooper Minifig 8020424 er 26 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes