Smykker på UrKompagniet.dk

Indlæser...

Vi er i mange år blevet mødt med spørgsmålet fra vores kunder om, hvorfor vi dog ikke også sælger smykker ligesom de ofte gør i de fysiske butikker?

Nu er tiden endelig kommet, hvor vi har fået mulighed for at efterkomme de utallige opfordringer! Vi har dog besluttet at sælge smykkerne fra en selvstændig shop, så vi kun har ure på UrKompagniet.dk og kun har smykker på Efira.dk - som er navnet på vores nye smykkeshop.

Men varerne bliver sendt fra nøjagtig det samme lager, og det er nøjagtig de samme mennesker der pakker og står bag shoppen.

Så er du en tilfreds UrKompagniet-kunde, vil du opleve helt samme service på Efira.dk, som du har oplevet på UrKompagniet.dk Udvalget af mærker er ikke lige så stort på Efira.dk som på UrKompagniet.dk - endnu. Men vi arbejder på højtryk for at få flere spændende smykkemærker ind på Efira.dk

Så kig forbi på Efira.dk - og brug kampagnekoden "urkompagniet". Så får du 20% rabat på dit køb :)

Bemærk i øvrigt at du på Efira.dk kan vælge at se varerne på 2 forskellige måder. Enten en klassisk visning, hvor du ser smykkerne med hvid baggrund, eller som en inspirerende visning, hvor du ser (hvis muligt) smykket på en model. Du kan veksle mellem de 2 visninger oppe i venstre hjørne af Efira:

Efira.dk - Køb Smykker Online

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!