Samsung Galaxy Watch 46mm Bluetooth+ 4G Silver SM-R805FZSANEE - RIP

Samsung Galaxy Watch 46mm Bluetooth+ 4G Silver SM-R805FZSANEE - RIP

Kode: 10208128 Type: Dameur, Herreur

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 29 kr. Læs mere om Burd Delivery og levering af dit nye ur samme aften her.

Uret bliver ikke længere produceret
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer

Autoriseret dansk forhandler
Vi er autoriseret dansk forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og landsdækkende garanti.

Køb Galaxy Watch i perioden 1.-31. december 2018 og få en trådløs duo-oplader! (Værdi 899,-). Se samsung.dk/wearables/galaxywatch/offer for at udnytte tilbuddet.
Opladeren claimes af slutkunden på følgende måde:
1. Når du har modtaget dit nye Galaxy Watch gå ind på samsung.dk/wearables/galaxywatch/offer
2. Udfyld dine personlige oplysninger, produktets IMEI-nummer, kvittering samt leveringsadresse. Produktets IMEI-nummer finder du på undersiden af uret eller ved at gå ind under ”Indstillinger” -> ”Om ur” -> ”Enhed” på dit Galaxy Watch.
3. Din trådløse duo-lader vil blive sendt til den leveringsadresse du har angivet.
4. For at få del i tilbuddet skal registreringen ske på den angivne hjemmeside senest den 27 januar 2019.

* Gælder ved køb af Samsung Galaxy Watch i Danmark, Sverige, Norge og Finland (Nordic Approved). Værdi 899,-. Tilbuddet gælder ved køb i perioden 1.-31. december 2018 (datoen på kvitteringen gælder) og kan ikke kombineres med andre tilbud. For at gøre brug af tilbuddet skal registrering ske på den angivne hjemmeside senest den 27. januar 2019. Leveres kun i Norden. Hvis Galaxy Watch returneres, skal også Wireless Charger Duo returneres til Samsung.

Indeholder eSIM-teknologi
eSIM er et elektronisk SIM-kort, som er indbygget i uret. Det fungerer ligesom et traditionelt SIM-kort, men med den forskel, at det er indbygget og aktiveres digitalt, så det ikke er nødvendigt at isætte et fysisk SIM-kort. Du kan have det samme nummer til dit eSIM som til din almindelige mobiltelefon. eSIM er indbygget i alle Galaxy Watch-modeller, som sælges af autoriserede forhandlere på det nordiske marked. For at kunne bruge funktionaliteten kræver det, at din operatør understøtter eSIM, så kontakt din operatør for at se, om du kan komme i gang allerede i dag. *Brug af eSIM kræver, at din operatør understøtter det.

GPS, Barometer og højdemåler
Galaxy Watch har en indbygget GPS, som viser dig, hvor du er, og hvor du er på vej hen. Derudover har det indbygget højdemåler og barometer, som hjælper dig, når du begiver dig ud i terrænet. *GUI for denne funktion kan blive ændret. *Brug af GPS kan påvirke batteritiden.

Tag musikken med dig overalt
Musik hjælper dig med at komme i den rette stemning og blive mere motiveret i din hverdag. Galaxy Watch understøtter eSIM, så du kan streame musik når som helst og hvor som helst. Med Spotify Offline** har du adgang til dine spillelister og yndlingsmusik direkte i din mobiltelefon. Tilslut et sæt trådløse hovedtelefoner (sælges separat), så er du klædt på til alt fra en gåtur til træning – uden mobil, men med musik. *Musikstreaming kan påvirke batteritiden og den anvendte datamængde på dit abonnement. **Spotify Offline forudsætter Spotify Premium.

Du bestemmer selv urskivens design
Takket være udvalget af urskiver med dybde og lyseffekter kan du vælge lige præcis det Galaxy Watch, der passer bedst til dit udtryk og din livsstil. Den runde urskive, viseren med skygge og lydeffekter får det til at føles som et rigtigt ur. *Visse modeller er kun tilgængelige i nogle lande.

Altid styr på tiden
Med Galaxy Watch behøver du ikke at trykke på en knap eller dreje på uret for at se, hvad klokken er. Skærmen er altid tændt takket være Always On. Indstil sAMOLED-skærmen til altid at være tændt, så du lynhurtigt kan se, hvad klokken er – både dag og nat. *Brug af funktionen Always On kan føre til kortere batterilevetid.

Altid online
Galaxy Watch understøtter eSIM*, så du ikke kun kan modtage beskeder og besvare opkald, når du ikke har din mobil i nærheden, men også i situationer, hvor det er upraktisk eller upassende at tage mobilen frem. Du slipper for følelsen af stress over ikke at vide, hvad der sker i din omgangskreds, når du ikke har mobilen ved hånden. *4G/eSIM-kompatibilitet kan variere afhængigt af land og operatør.

Lang batteritid
Lad din oplader hvile om natten en gang imellem. Galaxy Watch har lang batteritid takket være et batteri, som er skabt til at holde, så du kan blive ved med at besvare samtaler, svare på beskeder, høre musik og meget mere. *Den faktisk batteritid varierer afhængigt af netværksmiljø, brug af apps, antal samtaler og beskeder, antal opladninger og mange andre faktorer.

Følg dine fremskridt
Din helt egen personlige træner, Galaxy Watch, gør det nemmere at fokusere på træningen med mindre planlægning. Dit ur kan måle din puls og automatisk holde styr på 6 aktiviteter, mens du træner. Du kan manuelt indstille og måle over 39 forskellige typer træningsaktiviteter og oprette dit eget styrketræningsskema. *Kun beregnet til generel velvære og træning. *Samsung Health-pulsmålertjenesten kræver brugerens godkendelse af brugervilkårene. *GUI for denne funktion kan blive ændret.

Hold styr på dit helbred
Med Samsung Health får du endnu mere ud af funktionerne i Galaxy Watch endnu bedre styr på dit helbred, herunder både puls og kalorieindtag. *Kun beregnet til generel velvære og træning. *Samsung Health-pulsmålertjenesten kræver brugerens godkendelse af brugervilkårene. *GUI for denne funktion kan blive ændret.

Slap af, hvil ud, og opdag de bedste sider af dig selv
Bliv klogere på din nattesøvn, så du kan føle dig endnu friskere om dagen. Galaxy Watch holder styr på din nattesøvn ved hjælp af 4 forskellige søvnkvalitetsniveauer. *Kun beregnet til generel velvære og træning. *Samsung Health-pulsmålertjenesten kræver brugerens godkendelse af brugervilkårene. *GUI for denne funktion kan blive ændret.

Hver dag byder på nye opgaver
Galaxy Watch mærker, når du vågner, og viser dig en sammenfatning af praktiske informationer, for eksempel vejrudsigten, dagens aftaler, påmindelser med mere.

Reflekter over din dag, inden den næste begynder
Når dagen er ved at være forbi, vises en opsummering, som du kan reflektere over. Resterende påmindelser og dagens sundhedsopdatering på baggrund af dit søvnmønster vises lige inden sengetid. *GUI for denne funktion kan blive ændret. *Denne funktion er kompatibel med smartphones , som understøtter Samsung Customization Service version 2.2 og senere.

Et hurtigt overblik over din dag
Galaxy Watch vågner samtidig med dig og hjælper med at holde dig på sporet. My Day-urskiven giver dig et hurtigt overblik over dine aftaler i de kommende 10 timer. *GUI for denne funktion kan blive ændret. *Denne funktion er kompatibel med smartphones , som understøtter Samsung Customization Service version 2.2 og senere.

Masser af apps
Gennemse det store udvalg af apps til Galaxy Watch, og find dem, der passer til dig og dine behov. Antallet af indholdsleverandører er stort og vokser hele tiden, hvilket giver dig et væld af gode muligheder. *Tilgængeligheden af apps til Galaxy Watch kan variere afhængigt af land og operatør. *Brug af appen kan kræve download af appen, registrering og parring med din kompatible smartphone.

Skabt til at holde
Du kan være ganske rolig. Galaxy Watch kan sagtens holde til regnvejr og andre krævende vejrforhold og miljøer. Det har en vandtæthed på 5 ATM* og en holdbarhed, der er klassificeret i henhold til militærstandard, så du kan kaste dig ud i både enkle og hårde udendørsaktiviteter. *Galaxy Watch har en vandtæthed på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Ikke egnet til dykning eller brug ved andre aktiviteter med et højt vandtryk. *I henhold til amerikansk militærstandard (MIL-STD-810G)

Oprethold kontakten til dine IoT-enheder
På baggrund af dit søvn- og aktivitetsmønster kan Galaxy Watch kontrollere dine apparater og tjenester og gøre dit opkoblede liv lettere. Funktionen Home IoT giver dig kontrol over andre produkter i din tilværelse, for eksempel tv, robotstøvsuger og aircondition. Vælg en række kommandoer, og skræddersy dem, så du kan sætte flere aktiviteter i gang samtidig. *Kræver installation via SmartThings-appen, som parres med din kompatible Smartphone. *GUI for denne funktion kan blive ændret. *Kontakt din operatør eller forhandler for at få mere information om kompatibiliteten med SmartThings og Smart Device, inden du tager det i brug.

Aktiver eSIM og 4G på mit Galaxy Watch
Der er tre måder at aktivere eSIM på: I Galaxy Wearable-appen, i Galaxy Wearable-appen med scanning af en QR-kode fra din operatør, eller ved at du besøger/ringer til din operatør. Aktivering af eSIM kræver, at din operatør understøtter brug af eSIM sammen med Galaxy Watch. Kontakt din operatør for at få at vide, hvilken aktiveringsmetode der passer til dig og din smartphone.

Rem af silikone
Silikonen får remmen til at føles ekstrem let og blød.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.

Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Størrelse
Uret har en 46 mm bred urkasse (fra venstre til højre).
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har en cirkelformet urkasse, så er diameteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Urkasse af solidt rustfrit stål

Størrelsesguide
Passer uret til dit håndled? Dameure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske dameur i spændet mellem 32 og 38 mm i bredde. Har du et lille håndled, bør du derfor lede efter ure omkring 32 mm og mindre. Har du et stort håndled, skal du kigge på ure omkring 38 mm og opefter.

Størrelsesguide
Passer uret til dit håndled? Herreure er blevet gradvist større med tiden, og i dag er det typiske herreur i spændet mellem 40 og 45 mm i bredde. Har du et lille håndled, bør du derfor lede efter ure omkring 40 mm og mindre. Har du et stort håndled, skal du kigge på ure omkring 45 mm og opefter. Bemærk at tykkelsen på urkassen som regel stiger jo bredere uret bliver.

Produktbeskrivelsen er udarbejdet specifikt til UrKompagniet.dk og må ikke kopieres helt eller delvist! Overtrædelse heraf vil blive mødt af et erstatningskrav.

Specifikationer

Specifikationer

Varenummer 10208128
EAN 8801643439002
Urkassefarve Sølv
Lænke/Rem Silikone (passer til håndled på ca 12-24 cm i omkreds)
Farve på lænke/rem Sort
Urskivefarve LCD/LED
Urværk Digital
Datovisning Ja
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse 13 millimeter (Usikker på tykkelsen? Se vores størrelsesguide her)
Diameter 46 millimeter (Usikker på diameteren? Se vores størrelsesguide her)
Urkasse materiale Rustfrit stål
Låstype Spænde
Type Dameur, Herreur
Mærke Samsung

Sammenlign med andre modeller

Video
Bedømmelse

Desværre er Samsung Galaxy Watch 46mm Bluetooth+ 4G Silver SM-R805FZSANEE - RIP udgået af produktion, og kan derfor ikke længere bestilles. Men vi har fundet nogle gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt du søgte efter. Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere, eller klik her for at lukke dette vindue.

Samsung Galaxy Watch 46mm Bluetooth+ 4G Silver SM-R805FZSANEE - RIP er 46 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes