Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger ure

Tommy Hilfiger – ”Make It Possible”

De fleste herhjemme kender Tommy Hilfiger som et tøj-brand, der producerer stilrene sweaters og smarte denimbukser. Men designeren Thomas Jacob Hilfiger har også designet ure i mange år og dermed tilført både modebranchen og ur-entusiaster en helt unik og afslappet stil. Tommy Hilfiger ure fås i et væld af forskellige typer og stilarter. Så uanset om du leder efter et ur i guld, sølv, stål eller et ur med en læderrem eller lænke, så kan du med garanti finde et lækkert Tommy Hilfiger-ur.

Køb dit nye ur hos en autoriseret Tommy Hilfiger-forhandler

Du er altid sikret den bedste kvalitet til prisen, hvis du køber det hos os. UrKompagniet er officiel dansk forhandler af Tommy Hilfiger, hvilket betyder, at vi har et tæt samarbejde med producenterne. Vi sørger for, at du får en smuk gaveæske med i prisen, til dit nye Tommy Hilfiger-ur. Du får desuden en udførlig vejledning om uret, så du kan læse dig til, hvordan du forlænger dets levetid og passer bedst på det. Som autoriseret forhandler køber vi vores ure direkte gennem de officielle kanaler og springer dyre mellemled over. Vi kan også sikre dig, at dit ur er 100% ægte.

×

Mærker: Tommy Hilfiger

×

Lænke/Rem: Keramiklænke

Filtrer
Mærker:

Tommy Hilfiger

Butik:
Urskivefarve:
Farve på lænke/rem:
Urkassefarve:

Sorter stigende

1 vare(r)

 • Tommy Hilfiger 1781956

  Tommy Hilfiger 1781956

  Dette spændende dameur er designet af verdensberømte Tommy Hilfiger, og er en del af...

  Info

  Vejl. Pris: 1.595,00 DKK (Spar 21%)

  Vores pris 1.263,00 DKK

Sorter stigende

1 vare(r)

Hos UrKompagniet hænger pris og kvalitet sammen

Prisen på et Tommy Hilfiger ur kan variere meget alt efter, hvilket ur du vælger. Priserne varier fra ca. 700 kroner – til over 1700 kroner. Dermed ligger Tommy Hilfiger i et prisleje hvor de fleste kan være med. Mange andre modebrands som eksempelvis Hugo Boss og Armani ligger koster til sammenligning imellem 3000 kr. og 7.000 kroner.

Vores mest populære Tommy Hilfiger ure ligger dog i prisklassen 1.000-1.700 kroner. Du kan se vores mest populære ure øverst på siden.

Få hjælp til at finde det helt rigtige ur

Hos UrKompagniet står vi altid klar til at hjælpe dig, både hvis du har spørgsmål til dit nuværende Tommy Hilfiger ur – eller hvis du overvejer at købe et nyt. Kontakt UrKompagniet for rådgivning af erfarne urmagere. Vi hjælper dig til at finde lige præcis det ur, der passer til dig og dine behov. Hvis du er på udkig efter en særlig model, som du ikke kan finde i vores sortiment, så tag det roligt. Vi kan i mange tilfælde bestille særlige modeller hjem fra producenten. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Indlæser...