Skagen Ure

Ure fra Skagen: “Godt design giver bedre levevilkår”

Skagen-ure er i dag et synonym for unikt dansk design, inspireret af den skandinaviske, minimalistiske tankegang. Hos UrKompagniet.dk finder du et af de bedste udvalg af Skagen-ure til faste lave priser.

Mærket Skagen blev grundlagt tilbage i 1989 af ægteparret Henrik og Charlotte Jorst. Skagen Danmark producerede først smykker, men det er særligt deres ure, de er blevet anerkendt for. Inspirationen til deres mange designs kommer fra den kendte danske kystby Skagen i Nordjylland. Det er langt fra første gang, at designere og kunstnere lader sig inspirere af dette fantastiske område. Skagen har altid været synonym med de mange Skagen-malerier, der blev lavet tilbage i 1800-tallet af flere forskellige danske kunstnere som P.S Krøyer samt Michael og Anne Ancher. Men i dag er det særligt de flotte ure fra Skagen, der får en klokke til at ringe i de flestes ører. Men selvom der er gået mere end 100 år imellem Skagensmalernes ankomst og grundlæggelsen af urmærket Skagen, så er der stadig mange ligheder at spore.

Skagensmalerne ønskede at fange den rå naturlig og det hårde arbejdsliv på en simpel men effektiv måde. Urene fra Skagen bærer på samme måde stort præg af den skandinaviske stilart minimalisme, der er karakteriseret ved at holde designs simple og dermed lade et produkt tale for sig selv. Nøglen til Skagens ikoniske designs ligger i deres evne til at simplificere et design, for blot at gøre brug af de højst essentielle elementer, på en ukompliceret og smuk måde. Denne særlige design æstetik, i kombination med det gode håndværk og brugen af lækre materialer, har ligeledes sat Skagen på kortet, som et internationalt anerkendt brand med fantastiske modeller både til mænd og kvinder.

Du finder et stort udvalg af herre- og dameure fra Skagen her hos UrKompagniet.dk.

Køb dit Skagen-ur fra en autoriseret forhandler

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret forhandler af Skagen-ure i Danmark. Det sikrer dig som kunde fuld garanti på dit produkt, samt den bedste service. Det betyder, at vi modtager vores ure direkte fra Skagens eget produktionslager. Urene er ikke købt gennem mellemmænd eller på det grå marked. Urene er 100% ægte og originale, og er kvalitetstestet af Skagens egne eksperter. Derfor kan du som kunde være sikker på, at du modtager et nyt og ægte Skagen-ur, med gyldig og officiel Skagen garanti, når du handler gennem vores netbutik. Alle vores ure leveres i en officiel flot gaveæske.

×

Mærker: Skagen

×

Lænke/Rem: Meshlænke

×

Urskivefarve: Hvid

×

Farve på lænke/rem: Guld

Filtrer

Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

Gør et godt køb når du handler hos os

Hos Urkompagniet.dk arbejder vi hele tiden for at kunne give vores kunder de bedste produkter til den bedste pris, samt den bedste service på markedet.

Derfor kan du altid være sikker på at gøre en god handel, når du handler hos os. Ure fra Skagen ligger i dag i et prisleje, hvor langt de fleste kan være med. Et ur koster typisk imellem 700 kr. til 2400 kr.

Vi har dog ofte kampagner og masser af gode tilbud i løbet af året, hvilket gør, at du ofte har mulighed for at gøre en ekstra god handel. Når vi sammenligner Skagen med mange andre brands, er der dog tale om et brand, hvor man får en virkelig høj kvalitet til en meget favorabel pris. Skagen ejes i dag af {{widget type="catalog/category_widget_link" anchor_text="Fossil," title="Fossil," template="catalog/category/widget/link/link_inline.phtml" id_path="category/15"}} som har mange designmæssige ligheder med Skagen.

Få professionel hjælp til at finde det helt rigtige ur

Hvis du stadig har svært ved at bestemme dig for, hvilket ur, der passer til dig, så tag endelig fat i os. Vi har mange års erfaring med at vejlede vores kunder til at finde det bedste ur for dem. Hvis du er på udkig efter et helt særligt ur, som du ikke kan finde her på siden, så må du også gerne kontakte os.

Som autoriseret forhandler af Skagen-ure har vi mange kontakter, og vi kan derfor i nogle tilfælde være behjælpelige med at bestille et bestemt ur hjem. Skagen er dog et af vores mest populære ure, så det gælder ofte om at være hurtig før urene bliver udsolgt.

  Indlæser...