Presage

Elegance og Luksus med Seiko Presage

Seiko Presage er det kendte mærke Seikos “dress” linje. Presage linjen er en lækker og elegant linje, med klassiske designs der passer perfekt både til hverdag, formelt og i et professionelt miljø. Presage linjen kombinerer japansk æstetik med traditionelt urhåndværk, og Seikos famøse ekspertise inden for mekanik værker, der resulterer i en original kollektion af  smukke ure i høj kvalitet og langvarig performance.

Under Presage linjen ligger Presage Basic og Prestige. Presage Basic urene er, som navnet indikerer, en linje af elegante ure i simpelt design, perfekt til ethvert look og lejlighed. Seiko Prestige linjen emmer af luksus og glamour, og er perfekt til dig der ønsker et ur høj kvalitet, med stilrent design, som skaber tager blikfang. Seiko lancerer med jævne mellemrum nye modeller til Presage linjen, alle med hver deres unikke design, men med samme fokus høj kvalitet og elegance. Hver nye lancering af Presage modeller, tager inspiration fra ægte steder og fænomener, som matcher linjens fokus på udsøgt elegance og luksus.

×

Mærker: Presage

×

Urskivefarve: Guld

Filtrer
Butik:

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Seiko Presage - Inspireret de Smukke Japanske Haver

Denne Seiko Presage kollektion har en smuk urskive, inspireret af de smukke japanske haver. Den japanske have er et meget velkendt og beundret element i japansk kultur, som tydeligt ses i urene fra kollektionen. På urskiven ses smukke graverede indentioner, som symboliserer dybden og teksturen af en Karesansui eller Zen have, hvor grus fredfyldt med en rive bliver omformet til smukke bølgede mønstre, som ses i bølger og krusningen på vandoverflader. Mønsteret på skiven er presset dybt ned i urskiven, som giver en dramatisk effekt med skygger, præcis ligesom det ses i Karensansui haven. Den unikke skive er ikke blot smuk, den minimalistiske design æstetik, som også ses i den japanske have, giver det hvilende øje et roligt element at fokusere på, som matcher den japanske haves hensigt. 

  Indlæser...