Michael Kors Ure

Historien bag Michael Kors 

Michael Kors er en prisbelønnet designer af luksus accessories og beklædning, kendt over hele verden. Michael Kors virksomhed af samme navn, blev grundlagt i 1981, hvor han i samme år lancerede sin første tøjkollektion, allerede som 19-årig. Dengang lå hans store fokus på design af klassisk sportstøj til kvinder, i takt med at virksomheden voksede, kastede han dog også sin kærlighed over på andre typer af designs - herunder ure. Bag dette spirende modehus står en enkelt designer med en naturlig sans for glamour og et vagtsomt øje for tidløst design. Gennem årene har han opnået talrige anerkendelser fra indflydelsesrige personer i modeindustrien, er blevet æret for sin beskæftigelse med velgørenhed, og har dermed vundet respekt og kærlighed fra millioner af mennesker. Imens er det netop hans dedikation til modeverdenen, om at kreere designs som er sofistikerede, ikoniske men moderne, der har gjort hans brand til et symbol for luksus livsstil med global rækkevidde.

Vi er autoriseret forhandler af Michael Kors ure

UrKompagniet.dk er udpeget som autoriseret internetforhandler af Michael Kors ure i Danmark. Denne titel garanterer vores kunder kvalitetstestede Michael Kors ure, der bliver leveret direkte til os fra det officielle produktionslager.

Michael Kors ure med fuld service og garanti

Udover sikkerhed for, at det bestilte Michael Kors ur er ny-produceret, giver køb fra UrKompagniet.dk også vores kunder adgang til officiel Michael Kors service via det medfølgende og stemplede Michael Kors garantibevis. Alle urene fra Michael Kors bliver naturligvis leveret i en elegant Michael Kors gaveæske.

Sorter stigende

2 vare(r)

 • Michael Kors Maki Gift Set MK1021

  Michael Kors Maki Gift Set MK1021

  Den verdensberømte svensk-amerikanske modedesigner Michael Kors har designet dette...

  Info

  Vejl. Pris: 2.595,00 DKK (Spar 23%)

  Vores pris 2.010,00 DKK

 • Michael Kors Runway MK2836

  Michael Kors Runway MK2836

  Dette flotte armbåndsur er designet af den verdensberømte designer Michael Kors, og er...

  Info

  Vejl. Pris: 1.695,00 DKK (Spar 23%)

  Vores pris 1.313,00 DKK

Sorter stigende

2 vare(r)

Fokus på livstil og masser af luksus med et Michael Kors ur

Michael Kors byder på masser af lækre urdesigns både til kvinder og mænd. Uanset hvilken stil du har og hvilket ur du er på udkig efter, finder du blandt Michael Kors ure, et lækkert udvalg med fokus luksus og sofistikerethed, i kombination med god kvalitet. Hvert og et af Michael Kors urkollektioner er navngives, siges det, med med navne fra personer som på en eller anden måde har gjort indtryk på designeren. Du kan for eksempel opleve “Bradshaw” kollektionen, som er navngivet efter den ikoniske karakter Carrie Bradshaw, fra HBO hitserien “Sex and the City”.

  Indlæser...