Maurice Lacroix ure – Når kun det bedste ur er godt nok

Maurice Lacroix ure er rendyrket luksus

Et Maurice Lacroix ur er ikke helt som alle de andre ure. Maurice Lacroix har satset benhårdt på luksuriøse ure i udsøgt kvalitet, og det har de i den grad haft succes med. Maurice Lacroix er således et af de helt store mærker på den internationale modescene indenfor ure og er af kendere kendt som et af de mest eftertragtede urmærker.

Maurice Lacroix er for ure, hvad Koenigsegg er for biler. Nemlig et utrolig eksklusivt mærke, der ikke er ligeså udbredt som hverken Ferrari eller Lamborghini men derimod kun kendt blandt ægte connaisseurs. Med et Maurice Lacroix ur om håndleddet er du således helt naturligt ”dressed to impress”.

Ure fra Maurice Lacroix er lavet af feinschmeckere i Zürich

Hvis der er noget, de er gode til i Schweiz, så er det at lave kvalitetsprodukter i en liga helt for sig. Mange forsøger at plagiere de Schweiziske succeser, men ingen har endnu formået at ramme det høje niveau. Sådan er det også for ure. Schweiziske ure er i høj kurs, og Maurice Lacroix ure er ingen undtagelse. Maurice Lacroix er måske ikke det mest udbredte urmærke i verden, men det er så afgjort et af de mest eksklusive – og det skyldes ikke mindst den kvalitet, der kendetegner et ægte Schweizisk urværk og i høj grad Maurice Lacroix urene.

×

Mærker: Maurice Lacroix

Filtrer
Butik:

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

  Indlæser...