Frederique Constant - Tilgængelig Luksus

Etablerert i 1988 af Aletta Bax og Peter Stas havde Frederique Constant en vision om at gøre luksus tilgængeligt for flere. Frederique Constant har derfor fokus på at lave klassiske ure i den højeste kvalitet, men som er prissat rimeligt. Alle delene på uret kommer fra Schweiz, hvilket udmunder sig i, at Frederique Constant kan kalde sig Swiss-Made. Endvidere laver Frederique Constant moderne software for at opnå de bedste hybrid ure.

De fleste af Frederique Constants urmagere er trænet i Geneve og La Chaux-de-Fonds, hvor mange af den ligeledes har arbejdet hos andre af de store mærker. Dette medfører, at du altid kan være sikker på, at dit Frederique Constant ur har fået den bedste behandling af de dygtigste inden for denne verden.

Hvis du leder efter et elegant Swiss-Made ur i højeste kvalitet, mener vi, at Frederique Constant bestemt er noget for dig.

Urkompagniet.dk er officiel forhandler af Frederique Constant i Danmark, hvorfor du kan være sikker på, at uret er ægte. Du får ligeledes den officielle garanti af de autoriserede urmagere.

×

Mærker: Frederique Constant

×

Urskivefarve: Krystal

Filtrer

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

  Indlæser...