Festina

Festina ure - Time To Live

Filosofien bag Festina er, at alting tager sin tid. Med denne filosofi ved hjertet, sørger Festina altid for at tage sig lige præcis den tid det tager, at kreere kollektioner, som giver plads til at nyde hele designprocessen. Denne værdi af tid, tillader samtidigt mærket at lægge kærlighed og passion i alt arbejde forbundet med en kollektion - Universelle værdier, der markerer timerne for et internationalt anerkendt brand.

Ekstraordinær Elegance møder Funktionalitet

Med mere end et århundredes erfaring indenfor ure og den nyeste teknologi, har Festina gennem sine designs formået, at frigive følelser hos urelskere og gøre sine kollektioner til globale modetendenser. Ligeledes har Festina cementeret sin position, som et mærke synonymt med elegance og funktionalitet, hvilket tydeligt ses i mærkets fantastiske designs til både mænd og kvinder.

Hos UrKompagniet.dk er vi udpeget som autoriseret internet forhandler af Festina ure i Danmark. Dette betyder at alle Festina ure hos os er nyproducerede og kvalitetstestede ved køb. Alle Festina ure leveres således i en flot Festina gaveæske og inkluderer naturligvis det officielle service garantibevis. 

×

Mærker: Festina

×

Farve på lænke/rem: Grøn

Filtrer

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

  Indlæser...