Festina

Festina ure - Time To Live

Filosofien bag Festina er, at alting tager sin tid. Med afsæt i denne filosofi sørger Festina altid for at tage sig lige præcis den tid det tager, at kreere kollektioner, som giver plads til at nyde hele designprocessen – hele vejen fra produktudvikling til finish. Værdsættelsen af tid tillader samtidig mærket at lægge kærlighed og passion i alt arbejde forbundet med en kollektion. Det er netop værdier som nøjsomhed, kærlighed til håndværket og passion for lækkert design, der markerer Festina som et internationalt anerkendt brand.

Med mere end hundrede års erfaring inden for ure og moderne teknologi, har Festina gjort sine kollektioner til globale modetendenser og ikke mindst fundet vejen til talrige urelskeres hjerter. Hos UrKompagniet finder du et af de bedste udvalg af Festina-ure til faste lave priser.

Historien bag Festina

Festinas tilkomst var en kende turbulent. Mærket blev oprindeligt grundlagt helt tilbage i 1902, af Stüdi familien i La Chaux-de-Fonds, Schweiz. I 1935, overtog forretningsmanden Willy Burkhard von Wilhelm mærket. Under Anden Verdenskrig, etablerede Festina sig i Barcelona i Spanien, hvor mærket endnu en gang skiftede hænder og blev overtaget af Adolf Hoffmann. I 1975 blev Festina købt af entreprenøren Georges Uhlmann, som havde en betydelig rolle i de spanske og italienske markeder. Og endelig blev Festina og alle dets tilhørende rettigheder i 1984 købt af Miguel Rodríquez Domínguez.

På trods af mærkets lange rejse og de skiftende ejere, mistede Festina på intet tidspunkt sine grundværdier, som mærket stadig er kendt for i dag. Symbolet på Festinas kerneværdi findes i selve navnet, som er afledt fra det latinske “festina lente” og som betyder “skynd dig langsomt”. Hos Festina er rejsen lige så vigtig som endemålet, og der afsættes altid tid til udvikling, design og optimering af mærkets produkter. Således har Festina forankret sig som et velrespekteret schweizisk urmærke på globalt plan.

UrKompagniet er dansk forhandler af Festina-ure

UrKompagniet er dansk forhandler af Festina-ure. Dette er din garanti for, at dit nyerhvervede ur er ægte.

Dette betyder også at alle Festina-ure hos os er nyproducerede og kvalitetstestede ved køb. Alle Festina ure leveres således i en flot Festina gaveæske og inkluderer naturligvis det officielle servicegarantibevis.

×

Mærker: Festina

×

Farve på lænke/rem: Grøn

Filtrer
Butik:
Lænke/Rem:
Urskivefarve:
Urkassefarve:

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

Hos UrKompagniet hænger pris og kvalitet sammen

Når du handler hos UrKompagniet er du altid sikret den højeste kvalitet til den bedste pris.

Priserne på Festina-ure spænder fra helt ned til 700 kr. og op til 3600 kr. og dermed placerer Festina sig i en ganske attraktiv prisklasse med stor value for money. Sammenlignet med lignende urmærker som Certina  så er prisen på et Festina-ur væsentligt lavere. Prislejet tillader de fleste at erhverve sig et ekstremt elegant ur til en yderst favorabel pris. Hos Festina kan du fx anskaffe dig et funklende dameur iklædt Swarovski-sten eller et gyldent herreur i klassisk og elegant design uden at skulle tømme sparegrisen. Når du køber et Festina-ur, betaler du for tidskrævende håndværk og suverænt design – intet andet.

Vores mest populære Festina-ure ligger i prisklassen 700-2.300 kroner og kan findes øverst på siden.

Vil du vide mere om Festina-ure?

Hos UrKompagniet står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de vedrører dit nuværende eller kommende ur. Hos UrKompagniet tilbyder vi rådgivning af erfarne urmagere med mange års ekspertise bag sig. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde lige netop det ur, der passer til dig og dine behov.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 99 32 13. eller via vores kontaktformular.

  Indlæser...