Citizen

Citizen ure - Better Starts Now

Med mere end 100 år på bagen, er Citizen noget af en pioneer i urindustrien og har med sine altid innovative teknologier, samt fokus og respekt for den kreativitet og ekspertise der ligger bag ethvert urhåndværk, opnået stor popularitet verden over. Citizen lever efter mottoet “Better Starts Now”, der symboliserer mærkets stræben efter at opnå de mål, som gør livet bedre. Derfor, har Citizen allieret sig med organisationer og personligheder, der reflekterer netop disse vigtige værdier, som for eksempel National Merit Scholarship og Good360. “Som en “borger af verden”, bærer vi et medansvar for gennem vores håndværk, at hjælpe med at kultivere en positiv udvikling”, forklarer mærket. I mere end 40 år, har teknologier som Citizens Eco-Drive teknologi, været et eksempel for hvordan et mærke kan være med til at gøre verden og dens omgivelser til et bedre sted. Det simple, men revolutionerende, Eco-Drive koncept, gør nemlig brug af lys fra en hvilken som helst naturlig eller kunstig lyskilde, og omdanner den til energi. Ved at bruge en vedvarende naturlig energikilde til deres ure, sparer Citizen naturen for kasserede urbatterier. Køber du et Citizen ur, kan du derfor være sikker på, at du køber et fantastisk ur fra et mærke med et stærkt multikulturelt mindset.

Vi har den glæde at være udpeget som officiel forhandler af Citizen ure i Danmark. Derfor kan du trygt handle dit Citizen ur hos os med visheden om, at det bestilte ur er 100% ægte og med den officielle tilhørende garanti og service fra Citizen.

I videoen nedenfor, tager Citizen dig med på en rejse gennem tiden, der præsenterer en række af mærkets vigtige teknologiske fremskridt.

Sorter stigende

9 vare(r)

Eco-Drive teknologien fra Citizen

I 1976 blev Citizen det første mærke, som opfandt lysdrevne analoge quartz ur, som løb udelukkende på lysenergi. Citizen kaldte denne teknologi for Eco-Drive, som kunne generere energi fra en hvilken som helst lyskilde, hvad end den var naturlig eller kunstig, og kunne generere energi selv ud fra svage lyskilder. Dermed, behøvede man med et Citizen Eco-Drive ur aldrig bekymre sig om at skulle skifte batteri.

Eco-Drive teknologien omformer lys til elektrisk energi, som så bliver gemt i en genopladelig lithium ion strøm celle, der kan holde uret kørende for evigt. Ud over bekvemmeligheden ved et ur som aldrig skal have skiftet batteri, gør Eco-Drive teknologien det muligt at generere nok energi selv fra meget svage lyskilder til selv i helt mørke, at holde uret kørende i mere end seks måneder når det er fuldt opladet. Ved nogle af Eco-Drive urene, er der sågar ekstra funktioner, som en advarsel når uret trænger til lys, en automatisk energispare funktion, som selv slår fra når uret er i mørke, og en lysniveau indikator som vurderer intensiteten af det lys den rammes af, således at bæreren af uret nemt kan anskue opladningsniveauet. Du kan opleve de utrolige Eco-Drive ure, ved at klikke her.

Sorter stigende

9 vare(r)

  Indlæser...