Citizen

Citizen ure - Better Starts Now

Med mere end 100 år på bagen, er Citizen noget af en pioneer i urindustrien og har med sine altid innovative teknologier, samt fokus og respekt for den kreativitet og ekspertise der ligger bag ethvert urhåndværk, opnået stor popularitet verden over. Citizen lever efter mottoet “Better Starts Now”, der symboliserer mærkets stræben efter at opnå de mål, som gør livet bedre. Derfor, har Citizen allieret sig med organisationer og personligheder, der reflekterer netop disse vigtige værdier, som for eksempel National Merit Scholarship og Good360. “Som en “borger af verden”, bærer vi et medansvar for gennem vores håndværk, at hjælpe med at kultivere en positiv udvikling”, forklarer mærket. I mere end 40 år, har teknologier som Citizens Eco-Drive teknologi, været et eksempel for hvordan et mærke kan være med til at gøre verden og dens omgivelser til et bedre sted. Det simple, men revolutionerende, Eco-Drive koncept, gør nemlig brug af lys fra en hvilken som helst naturlig eller kunstig lyskilde, og omdanner den til energi. Ved at bruge en vedvarende naturlig energikilde til deres ure, sparer Citizen naturen for kasserede urbatterier. Køber du et Citizen ur, kan du derfor være sikker på, at du køber et fantastisk ur fra et mærke med et stærkt multikulturelt mindset.

Vi har den glæde at være udpeget som officiel forhandler af Citizen ure i Danmark. Derfor kan du trygt handle dit Citizen ur hos os med visheden om, at det bestilte ur er 100% ægte og med den officielle tilhørende garanti og service fra Citizen.

I videoen nedenfor, tager Citizen dig med på en rejse gennem tiden, der præsenterer en række af mærkets vigtige teknologiske fremskridt.

×

Mærker: Citizen

×

Glas: Safir

×

Urkassefarve: Guld

Filtrer

Sorter stigende

2 vare(r)

 • Citizen Ladies Eco-Drive EM0656-15A

  Citizen Ladies Eco-Drive EM0656-15A

  Citizen Eco-DriveEt Citizen Eco-Drive ur er et batteridrevet kvartsur, der får energi...

  Info

  Pris: 4.995,00 DKK (Spar 17%)

  Vores pris 4.124,00 DKK

 • Citizen Eco-Drive EG2973-55D

  Citizen Eco-Drive EG2973-55D

  Dette ur tilhører Eco-Drive serien fra Citizen og kan dermed udnytte energien fra lys...

  Info

  Pris: 2.495,00 DKK (Spar 17%)

  Vores pris 2.062,00 DKK

Sorter stigende

2 vare(r)

  Indlæser...