Certina

Certina ure - Kvalitet til de kræsne

I mere end 130 år, har Certina dedikeret sig selv til Schweizisk urmageri, og er særligt kendt for sine præcise, pålidelige og innovative værker. Hos Certina bliver kvalitet, håndværk, moderne teknologier og sportslig ånd nemlig prioriteret højere end noget andet, hvilket mærket opnår ved at sammenholde alle deres ure op mod stringente kvalitetskriterier. Kriterier som er reflekteret i både Certinas robuste “Double Security” (DS Concept), samt det kendte “Swiss Made” mærkat, som er at finde på alle modeller i Certinas kollektioner.

Dyk ned i en verden af Certina

Udover at beskytte mod stød, slag og fald, sikrer den kendte DS-Teknologi i Certina ure også en højere grad af vandtæthed. På grund af dette, er Certina ure et yndet valg blandt dykkere, da urene er i stand til at modstå en betydeligt større dybde, end hvad man var vant til, dengang teknologien kom på banen, i 1959. Siden da, er Certina’s DS-Teknologi blevet videreudviklet og forfinet, for hele tiden at skubbe grænserne for Certina urenes performance. Således er Certina ure i dag yderst robuste og mange af modellerne er vandtætte helt ned til 300 meters dybde, hvilket gør Certina uret til det oplagte valg for dykkeren, der ønsker et solidt og pålideligt dykkerur.

Hos UrKompagniet.dk, er vi stolte af at være autoriseret forhandler af Certina ure i Danmark. Det betyder at alle vores Certina ure, bliver leveret direkte fra Certina’s produktions lager i Schweiz. Når du handler et Certina ur hos os, er du derfor sikker på, at dit nye Certina ur er ægte og at du til enhver tid kan få officiel Certina-service, samt har landsdækkende reklamationsret.

Klik her for at besøge Certina's officielle hjemmeside.

×

Mærker: DS 8

×

Lænke/Rem: Rustfri stållænke skruer

Filtrer

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

  Indlæser...