Certina

Certina ure – Count on me

Schweizisk urværk har længe været et varemærke for kvalitet af højeste karat. Det schweiziske urmærke Certina har med sin overlegne teknologi og præcision længe været blandt frontløberne af urmagere på verdensplan. Certina har i mere end hundrede år haft fingeren på pulsen og konstant udfordret og testet egne koncepter under ekstreme forhold, som på bjergekspeditioner, i et undervandslaboratorium, på skiture på Mount Everest og ved Motorcross-mesterskaber. Hos UrKompagniet finder du et af de bedste udvalg af Certina-ure til faste lave priser.

Historien bag Certina: Da ”Swiss Made” blev stadfæstet som varemærke for kvalitet

I mere end 130 år, har Certina dedikeret sig selv til schweizisk urmageri, og er særligt kendt for sine præcise, pålidelige og innovative værker. Brandets historie havde sin spæde begyndelse tilbage i 1889, da brødrene Adolf og Alfred åbnede deres egen urproduktion for foden af de storslåede Jura-bjerge i Grenchen, Schweiz. Arbejdet foregik i et lille annex i familiehjemmet og med årene begyndte forretningen at tage form. Mærkenavnet ’Certina’, der blev fastlagt i 1930’erne, er afledt af det latinske ”certus” som betyder ”sikker”, da urenes pålidelighed altid har været det centrale udgangspunkt, for udviklingen af urene. Hos Certina prioriteres kvalitet, håndværk, moderne teknologier og sportslig ånd højere end noget andet. Certina har stringente kvalitetskriterier til deres ure, bl.a. det robuste “Double Security” (DS Concept), grundlagt tilbage i 1959, samt det kendte “Swiss Made” mærkat, som er at finde på alle modeller i Certinas kollektioner.

Certina’s DS-Teknologi har fulgt med tiden og urenes performance er løbende blevet videreudviklet og forfinet. Således er Certina-ure stadig i dag yderst robuste og mange af modellerne er vandtætte helt ned til 300 meters dybde, hvilket gør Certina uret til det oplagte valg for dykkeren, der ønsker et solidt og pålideligt dykkerur. Dykning og undervandsliv er noget der har altid stået Certina nært og derfor har urmærket siden siden 2017 støttet Sea Turtle Conservancy (STC) i Florida, som arbejder på at beskytte havskildpadderne og sikre deres overlevelse.

UrKompagniet er autoriseret forhandler af Certina-ure

UrKompagniet er autoriseret dansk forhandler af Certina-ure. Dette er din garanti for, at dit nyerhvervede ur er ægte. Ved at handle hos en autoriseret forhandler, sikrer du dig mod parallelimport og dermed også mod kopivarer eller manglende garanti. Dit nye Certina-ur bliver leveret direkte fra Certinas produktionslager i Schweiz. Hos UrKompagniet kan du til hver en tid få officiel Certina-service samt landsdækkende reklamationsret.

Klik her for at besøge Certina's officielle hjemmeside.

Sorter stigende

35 vare(r)

Certina dameure: Elegant håndværk i tidløst design

Mange af Certinas serier har det til fælles, at de ikke er entydigt målrettet én type brug. Dette betyder fx, at nogle af urene fra Certinas Podium-kollektion kan anvendes til sport, mens andre fra samme kollektion er målrettet dagligdags anvendelse.

Dette gør sig dog ikke gældende for dameurene i Certinas DS 8 kollektion. Denne kollektion gemmer på nogle klassiske og elegante dameure. Nogle af urene har læderrem, mens andre er udstyret med langtidsholdbare lænker af rustfri stål. Flere af urene i denne serie er udstyret med kronograf, som bruges til at måle tidsintervaller.

Er du på udkig efter et traditionelt og enkelt armbåndsur, er Certina DS Caimano et sikkert valg. Med sin rene hvide urskive og sorte læderrem, passer dette ur til ethvert outfit. Uret har desuden safirbelagt mineralglas, der gør uret bedre rustet mod slitage end traditionelt mineralglas. Tryk her for at se alle Certinas dameure.

Certina herreure: Imponerende funktionsrigdom og unikke specialdesigns

Certina producerer pålidelige ure til sportsmænd, der går op i lækkert design og høj kvalitet. Certina har et bredt udvalg af sportsure, med ure designet til forskellige sportsaktiviteter. Inden for  findes der ure med specifikationer, der er særdeles brugbare i sportslige sammenhænge. I denne serie kan du finde ure med mange forskellige funktioner, heriblandt tachymeter, som kan bruges til at beregne hastighed, en ekstra 24-timers urskive, datoviser, kronograf til måling af tidsintervaller samt sikkerhedsmekanismer, der forhindrer låsen i at åbne ved et uheld. Certina præsenterer ofte specialudgaver af deres ure og de er derfor et yndet valg for samleren, der gerne vil have fingre i et ur, som de færreste har. Disse ure kommer i unikke og eksklusive designs og med masser af historie i bagagen. Certina DS-1 Special Himalaya 1960 Edition er genskabelsen af Certinas allerførste ur, som var udstyret med DS-teknologien. Dette ur var en tro følgesvend til den første succesfulde bestiger af Dhaulagiri-bjerget i Himalaya.

3 unikke serier fra Certina

DS Action er en kollektion for aktive kvinder og mænd, for hvem praktik og lækkert design ikke udelukker hinanden. Action-serien indeholder maritime urmodeller, der er vandbeskyttende på helt ned til 300 meters dybde. Det er i Certinas DS Action-kollektion, du finder dit kommende dykkerur. I denne kollektion indgår både dame- og herreure, alle i stilfuldt design.

Podium-kollektionen er for dig, der er udendørsliv og aktivitet i lidt bredere forstand end blot dykning og vandsport. Podium-kollektionen indeholder ure med varierende specifikationer, som er brugbare i forskellige sammenhænge. Nogle af urene har fx egenskaber, som er brugbare hvis du beskæftiger dig med fart og højt tempo. Disse ure byder på både kronograf til måling af tidsintervaller og et tachymeter, som bl.a. kan benyttes til at beregne hastighed. Podium-kollektionen indeholder både dame- og herreure.

DS 8 er Certinas bud på klassiske og traditionelle urdesigns til den urbane mand og kvinde. Urene er som altid udstyret med modstandsdygtigt safirglas og er drevet af et batteri styret af mineralet kvarts, som sørger for, at uret bibeholdet dets præcision. Med DS 8 appellerer Certina hermed til forretningsmanden eller -kvinden der værdsætter ure af stilfuldt design og med høj præcisionsevne.

Sorter stigende

35 vare(r)

Hos UrKompagniet hænger pris og kvalitet sammen

Når du handler hos UrKompagniet er du altid sikret den højeste kvalitet til den bedste pris. Priserne på Certina-ure spænder fra ned til 2500 kr. og op til 7300 kr. og dermed placerer Certina sig i et stabilt og attraktivt prisleje med stor value for money. Når du køber et Certina-ur betaler du for præcision, holdbarhed og elegant håndværk. Alt afhængigt er valget af ur, kan du få ure med helt eksklusiv ydeevne og imponerende vandresistance.

Vores mest populære ure ligger i prisklassen 3000-7300 kroner og kan findes øverst på siden.

Vil du vide mere om Certina-ure?

Hos UrKompagniet står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de vedrører dit nuværende eller kommende ur. Hos UrKompagniet tilbyder vi rådgivning af erfarne urmagere, med mange års ekspertise bag sig. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde lige netop det ur, der passer til dig og dine behov.

Kontakt os allerede i dag enten via vores kontaktformular eller på tlf. 71 99 32 13.

  Indlæser...