G-Shock

G-Shock

Casio g-shock er kendt for at være det mest hårdføre digitale og analog-digital ur i hele urindustrien. G-shock uret blev født fra drømmen om at kreere det fuldstændigt “ubrydelige ur”. I 1983 blev det første færdige G-shock ur lanceret, designet af Casio uringeniøren Kikuo Ibe, og blev uret der nedbrød ryet om, at et ur var lige så skrøbeligt som det traditionelle smykke. Ibe’s G-shock ur fusionerede design med funktion, og skabte derved en helt unikt ur, som rykkede standarden for hvad der hidtil var troet muligt i urindustrien.  

Ibe’s idé til “det ubrydelige ur”, kom da et lommeur, som Ibe havde arvet fra sin far, gik i stykker. Han var så hjerteknust over hændelsen, at han satte sig for at designe et ubrydeligt ur, baseret på hvad han senere kaldte for triple 10 filosofien. Med filosofien mente han, at uret skulle være vand sikkert ned til 10 bar, have en batterilevetid på minimum 10 år, og allervigtigst, at det skulle være i stand til at overleve et fald på 10 meter, således at ingen anden med et G-shock ur, kunne miste uret, som han havde med sin fars lommeur.

Vi er officiel Casio G-Shock forhandler i Danmark. Er du på udkig efter et specifikt G-Shock ur, som du ikke ser nedenunder, kan du kontakte os, og vi vil anskaffe det på få dage. Alle G-Shock modeller kan anskaffes. Mulighed for at ude reklamationsretten til 3 års officiel Casio Premium garanti hos UrKompagniet.

Indlæser...
Filtrer
Fjern alle
Aktive filtre
  1. Remtype 21 Fjern dette produkt
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her Persondata

Produktet er lagt i din indkøbskurv!