Casio

Casio ure

Casio anses for at være et af verdens mest velkendte urmærker - og med god grund. Casio står nemlig bag banebrydende innovation og design indenfor ure, med populære serier som Casio G-shock, Edifice, Protek, Wave Ceptor og Retro. Derudover er Casio særligt kendt for sin innovation og ekspertviden inden for kategorien digitale ure.

Mærket Casio slog sine rødder helt tilbage i 1946, men havde dog et fokus på andre teknologier end ure dengang. Tadao Kashio, manden bag Casio, opfandt nemlig verdens første elektrisk drevne lommeregner, som gjorde at den for første gang kunne bruges mobilt og dette blev starten på den traditionelle lommeregner, som man kender i dag. Med udviklingen af sådanne banebrydende teknologier, voksede virksomheden, og 1957 blev året hvor fundamentet til det nutidige Casio blev lagt. I 1980’erne tog det virkelig fart for Casio, og udover udviklingen af elektriske musikinstrumenter og andre elektriske produkter, begyndte virksomheden for alvor at fokusere på armbåndsure. Med dette fokus armbåndsure og sin teknologiske ekspertviden i baglommen, blev Casio hurtigt kendt, netop for deres ure, verden over.  

Officiel forhandler af Casio ure

Hos UrKompagniet.dk, har vi den glæde at være udpeget som officiel Casio Premium forhandler i Danmark. Det betyder, at du ved køb af et Casio ur, modtager et Casio guldkort i din forsendelse. Guldkortet giver 3 års garanti på alle nye Casio ure, betingelser som ingen anden udbyder i Danmark tilbyder.

Udvidet garanti på Casio ure hos UrKompagniet.dk

Med et populært mærke som Casio, bør du være opmærksom på, at mange af vores konkurrenter ikke har nogen tilknytning til Casio i Danmark og derfor sælger parallelimporterede ure, udenom de officielle kanaler. Det betyder at du kan risikere at modtage kopivarer, uden dansk manual eller den tilknyttede garanti. Ønsker du derfor vished om dit køb, kan vi med vores status som officiel premium forhandler, garantere at du altid modtager en vare som er ægte, med dansk manual, officiel Casio Danmark service og et udvidet 3 års garantibevis. Vi kan dermed stå inde for den sublime kvalitet, som du forventer, når du køber et Casio ur.

BEMÆRK! Hos UrKompagniet.dk servicerer vi kun kunder, der har købt deres Casio ur gennem en autoriseret forhandler, og altså ikke reparerer eller sender danske manualer til kunder, som har købt deres Casio ur ved en parallelimportør. 

Sorter stigende

10 vare(r)

G-shock - “Taking Toughness to the Limit”

Casio G-shock er med sin banebrydende teknologi, en af de mest populære serier af ure fra Casio. G-shock er den første type af ur, som bragte et helt nyt koncept for robusthed, til uret. Det hele begyndte med en dristig udfordring til den konventionelle tankegang i urindstrien om, at det ikke var muligt at designe et ur som var ubrydeligt. Hermed blev “Project Team Tough” hos Casio sammensat i 1981, med motivationen om at skabe det ubrydelige ur. Det viste sig at være en stor opgave, og det endte med at tage udviklingen af over 200 forskellige prototyper over en periode af to år, før den rette model var der. Endelig var det lykkedes for teamet at udvikle et ur med den helt rette struktur, som gjorde at det var fuldstændigt stødafvisende. Dette blev startskuddet til en urteknologi som var hårdfør helt ind til kernen. Siden dengang, har Casio fortsat med at flytte grænser for det stødafvisende ur, i jagten på at blive ved med at flytte grænser for hvad der er muligt, lige fra urets struktur og materialer til dets funktioner.

Denne higen efter at flytte grænser og det det passionerede arbejde fra G-shock temaet, har resulteret i udviklingen af “Triple G Resist”, et ur hvis struktur har styrken til at udholde hele 3 typer af tyngdekraft acceleration. Stærkere end nogensinde, fortsætter G-shock sin endeløse udfordring om, at udvikle et ur som er endnu stærkere. 

 • Casio Classic W-59B-3AVEF

  Casio Classic W-59B-3AVEF

  Uret er produceret af japanske Casio, og er fra deres tidløse serie af klassiske og...

  Info

  Pris: 299,00 DKK (Spar 10%)

  Vores pris 270,00 DKK

Sorter stigende

10 vare(r)

  Indlæser...