Grey Mesh Strap For Skagen 233XLTTM - RIP

Grey Mesh Strap For Skagen 233XLTTM - RIP

Kode: STRAP-233XLTTM

På lager: Nej

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 29 kr. Læs mere om Burd Delivery og levering af dit nye ur samme aften her.

Uret bliver ikke længere produceret
Den originale mesh lænke til Skagen Grenen 22mm.
Størrelsesguide
Detaljer

Detaljer


Denne rem passer til følgende modeller: 233XLTTM 233XLTTMO 233XLTTM1 233XLTTM 233XLTTB 233XLTTN 233XLSTN 233XLSTM
Specifikationer

Specifikationer

Varenummer STRAP-233XLTTM
EAN 10082331008
Farve på lænke/rem Grå
Rem/Lænke type Meshlænke
Mærke Skagen
Lænkens/remmens bredde 22 millimeter
Låsfarve Grå

Sammenlign med andre modeller

Bedømmelse

Desværre er Grey Mesh Strap For Skagen 233XLTTM - RIP udgået af produktion, og kan derfor ikke længere bestilles. Men vi har fundet nogle gode alternativer til dig, som minder meget om det produkt du søgte efter. Klik på et af produkterne nedenunder for at se mere, eller klik her for at lukke dette vindue.

Grey Mesh Strap For Skagen 233XLTTM - RIP er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her

Hvordan måles urets størrelse?

Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.

Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en dansk 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal:
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

  Indlæser...

* Skal udfyldes