Børneure – Smarte ure til børn og unge

Hvad er klokken? Det rette børneur, gør det sjovt at lære klokken

Som barn er det fedt, at lære nye og spændende ting – det gælder også klokken. Med vores store udvalg af ure til børn og unge, har du alle forudsætninger for at lære dit barn klokken at kende, på en sjov og smart måde. Har dit barn forelsket sig i et særligt mærke, kan du nemt søge direkte på ure fra dette mærke ved at bruge filteret nedenunder, for eksempel “Mærker: Poco Loco”. Er dit barn vild med en særlig farve, skal de kunne bruge det sport, svømning eller lignende, kan du ligeledes søge de rigtige ure frem ved at kombinere vores filter muligheder som “Vandbeskyttelse: 10 atm (Bad/Svømning)”, “Urskivefarve: Hvid” og så videre.

Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige ur til dit barn

I det store udvalg af børneure kan det være noget af en opgave at vælge det ur, der passer dit barn.

Er du usikker på hvilken type af ur dit barn bør have, er du altid meget velkommen til at kontakte os direkte – så guider vi dig til den perfekte løsning.

Sorter stigende

30 vare(r)

Poco Loco - Allergivenlige børneure

Hos UrKompagniet.dk er vi forhandlere af det fantastiske mærke Poco Loco, der producerer allergivenlige ure til børn. Alle urene fra mærket er produceret i det allergivenlige materiale titanium, så du ikke skal bekymre dig om nikkelallergi! Derudover, er urene designet til at dit barn kan bruge det under aktivitet som sport, svømning og mere, da de er vandtætte ned til 10 ATM, og har en lækker silikone rem, som er super komfortabel.

Urene har et simpelt design, i diskrete eller opsigtsvækkende farver, så du sikrer at dit barn får et ur i en farve som de er vilde med. vil du vide mere om mærket kan du læse om det her Poco Loco eller kontakt os direkte hvis du har nogen spørgsmål.

Poco Loco Børneure

Ønsker du at læse mere om det allergivenlige materiale titanium i ure og hvad du skal være opmærksom på hvis du eller dit barn er overfølsomme overfor metal, kan du læse vores blog indlæg omkring emnet. 

Fibex digitalure til Børn

Et Fibex digitalur er det perfekte digitalur til børn. Urene har en lækker silikonerem, der er behagelig at have på. Dette er kombineret med en god konstruktion af urene, hvor de eksempelvis er vandtæt ned til 10 ATM, hvilket vil sige, at det kan tåle, at man har det på i bad, og at man svømmer med det. Fibex digitalurene har en daglig alarm, og de kommer i to designs, hvor der er mange forskellige farvekombinationer, så der helt sikkert er det rigtige digitalur til dit barn.

Urene kan skifte imellem 12 timers visning (AM/PM) og 24 timers visning, så dit barn kan lære klokken, som du ønsker det. Derudover er der et smart stopur, datovisning samt en lysfunktion, så du kan lyse urets display op.

Fibex Digitalure

Fibex digitalure er vores anbefalede digitalur til børm. Urene har en god holdbarhed, og de sælges til en skarp pris. Mere value for money finder du ikke hos andre mærker eller forhandlere. Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for vejledning, kan du altid henvede dig til os her.

Lego - Børneure til leg og lære

Vi har et bredt udvalg af de seje og sjove Lego ure til børn. Lego urene gør det muligt for dit barn at lære klokken på en endnu sjovere måde! Alle Lego ure nemlig er udstyret med en lege figur, som kan genkendes fra lego universet, så de altid kan have deres yndlings helt eller heltinde med sig ved håndleddet. Leddene til Lego ure “klikkes” nemt og hurtigt af og på, så de passer til omkredsen af dit barns håndled, som samtidigt gør det muligt for dig og dit barn sammen at kombinere leddene i seje og sjove farvekombinationer.

Har du spørgsmål til Lego ure er du altid meget velkommen til at kontakt os direkte  

Sorter stigende

30 vare(r)

Køb børneuret online - og få alle fordelene af dit onlinekøb 

Når du køber børneure online hos Urkompagniet, får du det største udvalg og en lang række andre fordele:

  • GRATIS fragt ved køb for 500 kroner
  • Lynhurtig levering (typisk 1-2 dage)
  • 365 Dages fuld returret
  • Vi har altid urene på lager
  • Gratis bytteservice
  • Vi yder mindst 2 års fuld garanti
  Indlæser...